Κωνσταντίνος Δρούλιας για τον «Άλλο Άνθρωπο»: «Με προσέγγισε κάποιος μέσω των social media, ήταν αρκετά πιεστικός»

Ο λόγος που σταμάτησε να προσφέρει στην κοινωνική κουζίνα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Δρούλιας για τον «Άλλο Άνθρωπο»: «Με προσέγγισε κάποιος μέσω των social media, ήταν αρκετά πιεστικός»

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και τη δημοσιογράφο Χαρά Μπουτσικάκη για τη δική του επαφή με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», για τον ιδιαίτερο τρόπο που έγινε η πρώτη επικοινωνία, καθώς και για τη στιγμή που σταμάτησε να προσφέρει χρήματα.

«Η δράση του “Άλλου Ανθρώπου” είχε γίνει ευρέως γνωστή. Εμένα με προσέγγισε κάποιος μέσω των social media και με παρότρυνε να βοηθήσουμε αυτό το φιλανθρωπικό έργο. Και το έκανα. Στην αρχή δεν γνώριζα ότι υπάρχει ο “Ο Άλλος Άνθρωπος”, κάποιο άγνωστο προφίλ με παρότρυνε να βάλω κάποια χρήματα σε έναν λογαριασμό», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

Και συμπλήρωσε: «Ο λογαριασμός αυτός υπάρχει κανονικά, υπάρχει όνομα, έχω το όνομά του. Δε θα το πω δημόσια, αλλά το ξέρουμε. Μου είπε ότι εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε λεφτά και πρέπει να βοηθήσουμε. Στην αρχή φοβήθηκα. Επειδή ήταν πολύ πιεστικός και είδα ότι αυτός ο λογαριασμός αντιστοιχεί σε κάποιον άνθρωπο, λέω το πολύ πολύ να χάσω ένα ποσό. Έβαλα τα χρήματα, και μετά συνειδητοποίησα ότι το IBAN αντιστοιχεί στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο».

Δείτε επίσης: Baby boom! Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε με την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Όπως ανέφερε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, δεν υπήρχε κάποια επαφή με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο ή με άνθρωπο από την κοινωνική κουζίνα. «Τα λεφτά αυτά μου τα επέστρεφε για να αποδείξει ότι είναι όντως φιλανθρωπικό έργο. Αυτό έγινε σε 3-4 καταθέσεις, μπορεί να έβαζα χρήματα και για δύο χρόνια. Δεν είχα άμεση επικοινωνία με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, δεν την αναζητώ κιόλας και δεν μ' ενδιαφέρει, εγώ το έκανα από την καρδιά μου, έτσι γιατί μ' αρέσει να στηρίζω αυτές τις ομάδες και τις δράσεις που βοηθούν ανθρώπους που έχουν ανάγκη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο λόγος που ο Κωνσταντίνος Δρούλιας σταμάτησε να προσφέρει στον «Άλλο Άνθρωπο»

Και κατέληξε: «Σταμάτησα να βάζω χρήματα, γιατί σαν κάτι να με χάλασε σε αυτό το σκηνικό και τελικά βγήκα αληθινός. Το έκανα για να βοηθήσω την οργάνωση, από εκεί και πέρα αυτό σε κάνει πιο διστακτικό ή τουλάχιστον θα το ψάξεις λίγο καλύτερα. Δεν αισθάνθηκα προδομένος, αλλά στεναχωρημένος, γιατί για άλλη μια φορά σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει κανείς που να θέλει πραγματικά το καλό του άλλου, που να μπορείς να του δώσεις χρήματα χωρίς να φοβάσαι».