Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού με τη μητέρα του - Λίγο μετά τον σάλο για την Κοινωνική Κουζίνα

Η μαμά του τον κοιτούσε στα μάτια όσο εκείνος μιλούσε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού με τη μητέρα του - Λίγο μετά τον σάλο για την Κοινωνική Κουζίνα

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος το τελευταίο διάστημα κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης σχετικά με την οικονομική διαχείριση της Κοινωνικής Κουζίνας, Ο Άλλος Άνθρωπος.

Με απόφαση του εισαγγελέα έχε ασκηθεί ποινική δίωξη στον Πολυχρονόπουλο και στην οικογένειά του, όσο ο ίδιος και το περιβάλλον του διαψεύδουν κάθε κατηγορία. Μέχρι λοιπόν να αποφανθεί η δικαιοσύνη ο Πολυχρονόπουλος έχει αποσασιοποιηθεί.

Η κάμερα του Πρωινού ωστόσο τον εντόπισε την ώρα που επισκέφτηκε τη μητέρα του, που ζει στο Αιγάλεω. Τα πλάνα προβλήθηκαν την Τετάρτη 7/2 με τον Πολυχρονόπουλο να κάνει δηλώσεις για πρώτη φορά μετά τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Δείτε επίσης: Το "σκληρό" πρόσωπο του Κωνστατίνου Πολυχρονόπουλου - Οι βρισιές και οι διαταγές όταν έκλειναν οι κάμερες

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου μαζί με τη μητέρα του

«Η ηρωίδα είναι αυτή και όσοι είναι σαν αυτή, που ζούνε με 288 ευρώ το μήνα σύνταξη κι έχουν 250 ευρώ το μήνα ενοίκιο» είπε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Οι οργισμένες δηλώσεις της μητέρας του γαμπρού του

«Είμαι 77 ετών και είμαι εδώ στη στάνη κάθε ημέρα. Τα γίδια είναι του συγχωρεμένου του άντρα μου, τα οποία είναι δικά μου. Ήρθε αυτή η εξέλιξη, που δεν το περιμέναμε. Με έναν απατεώνα να την πληρώνουμε εμείς; Όχι ρε παιδιά. Αυτός μπορεί να ήταν απατεώνας, εμείς γιατί να τον πληρώσουμε;

Ούτε τον ήξερα, μια φορά τον είχα δει όλη και όλη. Δε θέλω να τον βλέπω και να τον ακούω. Αυτός κατέστρεψε όλον τον κόσμο για να παίζει και να κάνει το γούστο του. Δεν του έκανε το παιδί μου κάτι, γιατί τον έμπλεξε; Γιατί; Να μπει μέσα και να πληρώσει.

Έπαιρνε τα λεφτά του και τα έστελνε, τα έπαιρνε από την αδερφή του και τα έπαιζε. Για όνομα του θεού. Ο Παύλος ένα πρόβατο είναι και για αυτό τον έμπλεξαν. Δεν ήταν πονηρός, δεν είναι. Του τα λέω και τσακωνόμαστε και για αυτό τα έπαθε όλα αυτά. Τον τύλιξαν. Στις 3 το πρωί έφευγε από εδώ και ξύπναγα και εγώ.

Φέρτε τον μου εδώ να του βγάλω τα μάτια! Να παίρνεις 300 ευρώ και να μη χρωστάω και να μας τυχαίνει τέτοιο πράγμα; Για όνομα του θεού, να μπει μέσα. Το παιδί μου δεν τους πείραξε. Ήθελε να βοηθήσει. Τώρα ποιος θα τον βοηθήσει; Δεν έχουμε χρήματα. Μια σύνταξη παίρνω εγώ», είπε η 77χρονη γυναίκα πριν από λίγες ημέρες στο T-live.