Φαίη Σκορδά: «Μπαμπάκα μου...» - ''Ραγίζουν'' καρδιές με την πρώτη ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της

Αδημοσίευτες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τον Δημήτρη Σκορδά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχουν περάσει 5 ημέρες από τη στιγμή που χτύπησε το τηλέφωνο της Φαίης Σκορδά και της ανακοινώθηκε ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα της, Δημήτρη Σκορδά, ο οποίος πέθανε από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του.

Το πένθος είναι τεράστιο για την αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία αποχαιρέτησε για πάντα τη μεγάλη της αδυναμία, τον μπαμπά της (δείτε εδώ κοινή τους φωτογραφία από τα εφηβικά χρόνια της Σκορδά).

Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Σκορδά ειπώθηκε στο Κιλκίς, στον τόπο καταγωγής της παρουσιάστριας. Η Φαίη, η οικογένεια της, ο Γιώργος Λιάγκας, φίλοι και συγγενείς ήταν εκεί στην κηδεία του. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια επέστρεψε στην Αθήνα και μάλιστα το Σάββατο 3/2 η ίδια έκανε την πρώτη, συγκινητική ανάρτηση στο instagram για την απώλεια του πατέρα της.

Η πρώτη ανάρτηση της Φαίης Σκορδά μετά τον θάνατο του πατέρα της

«Μπαμπάκα μου σ αγαπω», έγραψε η Φαίη Σκορδά.

Το τελευταίο τηλεφώνημα στον πατέρα της

Ο Δημήτρης Σκορδάς δεν ήταν μόνο η πατρική φιγούρα που εκείνη λάτρευε, ήταν και το “αποκούμπι” της όπως τον αποκαλούσε συχνά και ο “φύλακας – άγγελός” της, που σε κάθε απόφασή της είτε προσωπική, είτε επαγγελματική ήταν ο πρώτος που συμβουλευόταν ...

«Θα κατέβω στην Αθήνα, περίμενέ με την Τρίτη ή την Τετάρτη» της είχε πει εκείνος την περασμένη εβδομάδα και η παρουσιάστρια του “Fay's time” περίμενε ανυπόμονα αυτή την στιγμή, όπως έκανε άλλωστε κάθε φορά, όταν της έλεγαν οι γονείς της ότι θα κατέβουν από την Θεσσαλονίκη. Ειδικά για τον μπαμπά της που του είχε μεγάλη αδυναμία, η Φαίη με τα παιδιά της Γιάννη και Δημήτρη, μέρες πριν έκαναν πολλές ετοιμασίες πριν τον υποδεχτούν.

Η Φαίη Σκορδά στον γάμο της με τον μπαμπά της