Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ξεσπά για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Μην δικάζετε ανθρώπους χωρίς να έχει αναλάβει ο νόμος...»

«Μου κάνουν τρομερή εντύπωση όλα αυτά που ακούγονται...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ξεσπά για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Μην δικάζετε ανθρώπους χωρίς να έχει αναλάβει ο νόμος...»

Για την γνωριμία του με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο μίλησε το πρωί της Τρίτης 30/1, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, στην εκπομπή Το Πρωινό. Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και λίγες ημέρες, έχει γίνει γνωστό ότι ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εκληματικής οργάνωσης (δείτε εδώ τι απαντά ο ίδιος).

Όλα όσα είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Όπως αποκάλυψε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος γνώριζε αρκετά καλά τον Κώνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και μάλιστα είχε προσφερθεί πολλές φορές να βοηθήσει στην κοινωνική κουζίνα, ωστόσο δεν του το επέτρεψε ποτέ.

«Εδώ και πέντε έτη ζω μεσοτοιχία σχεδόν με τον κύριο Πολυχρονόπουλο, τον Κώστα από τον «Άλλον Άνθρωπο». Αυτά που έχω να πω για αυτόν τον χριστιανό είναι τα καλύτερα.Τον βλέπω ότι όλη μέρα αγωνίζεται για να ταΐζει εξαρτημένους, είτε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, είτε άλλους ανθρώπους, είτε πρόσφυγες, είτε εν πάση περιπτώσει, ανθρώπους που είναι “χτυπημένοι”.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Η φωτογραφία που τον ''καίει'' - Η στιγμή που στοιχηματίζει σε κατάστημα με τυχερά παιχνίδια

Από εκεί και πέρα δεν έχω δει κάτι περίεργο, μου κάνουν τρομερή εντύπωση όλα αυτά που ακούγονται. Δεν μου έχει ζητήσει ο άνθρωπος ποτέ κάτι, που έχω προσφερθεί πολλές φορές να βοηθήσω και δεν μου έχει επιτρέψει ποτέ», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός. Δεν έχω να πω κάτι κακό γι’ αυτόν τον άνθρωπο, έχω να πω τα καλύτερα λόγια και γι’ αυτόν και για την αδελφή του που τους βλέπω ότι είναι εκεί.

Ούτε άκουσα, ούτε είμαι παππάς να συγχωρέσω, ούτε εισαγγελέας να δικάσω. Απευθύνεσαι σε παππάδες να συγχωρέσουν, ή Εισαγγελείς, Γραμματείς και Φαρισαίους, όπως έχετε γίνει όλοι οι δημοσιογράφοι. Μην δικάζετε ανθρώπους χωρίς να έχει αναλάβει ο νόμος» είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι δήλωσε η μητέρα του

Η κ. Παναγούλα Πολυχρονοπούλου υποστήριξε στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Η σύνταξή μου εμένα είναι 280 ευρώ. Ας ψάξουν να βρουν, και αν έχουμε περιουσία να μας τα πάρουν. Τα χρήματα από την κοινωνική κουζίνα μπαίνουν στον δικό μου λογαριασμό, από εκεί πάμε και τα παίρνουμε. Πολλές φορές παίρνει και τη δική μου σύνταξη, αν δεν έχει να βάλει βενζίνη. Ο γιος μου δεν έχει καμία σχέση με αυτά»

«Με έχει στεναχωρήσει και του το έλεγα κιόλας: “Θα σου τη φέρουν”, Με τέτοιο αγώνα σε φωτιές πλημμύρες, πολέμους, όλα... Όχι, δεν φοβάται, τι να φοβηθεί; Εφόσον δεν έχει τίποτα… Έχω να βάλω θερμοσίφωνα δύο χρόνια γιατί δεν έχει λεφτά να μου δώσει. Η σύνταξή μου είναι 280 ευρώ. Δυο χρόνια ζεσταίνω νερό και πλένω τα πιάτα μου».