Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η μήτερα μου όταν με είδε...» - Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του παρουσιαστή

«Κανένας δεν με έχει πάρει να μου πει έφτασες...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 29/1, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τις απώλειες των γονιών του, οι οποίες αποτέλεσαν μία κομβική στιγμή στη ζωή του.

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έχασε 17 ολόκληρα κιλά ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον Γιώργο Καπουτζίδη, η οποία μετρούσε 8 χρόνια. «Όχι απλά χάρηκα. Θα σας το πω: Έκλαψα με τον Γιώργο Καπουτζίδη, που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και μιλήσαμε.

Και χάρηκα που το είπε στον αέρα με τη διακριτικότητα αυτή, ακόμα κι αυτή την ύστατη στιγμή. Εγώ δεν το είπα ποτέ γιατί δεν ήθελα επίσης να το πουλήσω. Γιατί, για να μιλήσω κυνικά, πουλάει ο Γιώργος, είναι αγαπητός, ειδικά τώρα με όλο αυτό που έχει καταφέρει και το αξίζει» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η εξομολόγηση για την απώλεια των γονιών του

«Στον πατέρα μου δεν πρόλαβα να πω όσα ήθελα να πω. Στη μητέρα μου ήταν ο καρκίνος. Ξέρω γιατί τη φοβόμασταν και τη λέγαμε αρρώστια, γιατί αυτό το πράγμα μειώνει τον άνθρωπό σου. Έφτασε στο σημείο, που η μητέρα μου δεν μπορούσε να επικοινωνήσει. Μόνο μία κραυγή όταν με είδε. Έσκυψα στο αυτί και της το είπα, όλα όσα ήθελα να της πω. Και πάλι ήταν δειλία, έπρεπε να της τα πω όταν άκουγε.» ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Κανένας δεν με έχει πάρει να μου πει έφτασες; Πεινάς; Το είδα τώρα που ήμουν άρρωστος. Αυτό που χρειάζεσαι ένα τσάι και πρέπει να σηκωθείς να το φτιάξεις και μόλις το φτιάχνεις θυμάσαι ότι ξέχασες ανοιχτό τον θερμοσίφωνα. Αυτό το: θα μου φέρεις μαμά ένα τσάι; Το αντιπυρετικό; Έβαζε κομπρέσες επάνω μου, με έβαζε στο μπάνιο. Δεν μπορείς να έχεις αυτήν την απαίτηση από κανένα πια, ούτε είναι προϋπόθεση. Ακόμη και από τη σύντροφό μου, αλλιώς δείχνει τη φροντίδα» πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε εδώ το βίντεο: