Κέιτ Μίντλετον: Δυστυχώς οι φήμες επιβεβαιώθηκαν λίγο μετά το εξιτήριό της από το νοσοκομείο

Βίντεο από το κάστρο με τα χρυσά δελφίνια που αναρρώνει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
22-03-2012 - NDP
22-03-2012 - NDP

Πριν από λίγα 24ωρα το παλάτι με επίσημη ανακοίνωσή του δημοσιοποίησε ότι η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον υπεβλήθη τις προηγούμενες ημέρες σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά (δείτε εδώ την ανάρτηση της ανακοίνωσης στο βασιλικό instagram) χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Ισπανικό δημοσίευμα της «Marca», ωστόσο, επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την ζωή της Πριγκίπισσας της Ουαλίας να βρέθηκε όντως σε κίνδυνο.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης μεταδόθηκε η πληροφορία πως την αλήθεια γύρω από την κατάσταση της υγείας της Πριγκίπισσας δεν θα την μάθουμε ποτέ. Εκτός, φυσικά, και αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά, με το παλάτι τότε να μην έχει άλλη επιλογή από το να πει την αλήθεια.

Η συγκεκριμένη πληροφορίες, λοιπόν, έκανε την παρουσιάστρια της εκπομπής, Έμμα Γκαρσία, να αναρωτηθεί αν όλα πηγαίνουν καλά και αν κινδυνεύει η ζωή της Κέιτ Μίντλετον. Τότε δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στην εκπομπή εξομολογήθηκαν πως: «Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στο παλάτι ήταν έκδηλη. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της».

Η Κέιτ Μίντλετον
08-05-2012 Prince William-Kate Middleton
Επίσης, η δημοσιογράφος Joanna Jarjue εξήγησε πώς η ειδησεογραφική κάλυψη για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον του βασιλιά Κάρολου γύρισε «μπούμερανγκ» στη βασιλική οικογένεια.

«Πιστεύω ότι θα ήταν καλό να υπήρχε αυτού του είδους η διαφάνεια από την Κέιτ καθώς και από τον Κάρολο, για τους ανθρώπους που ανησυχούν πραγματικά γι ‘αυτήν. Αλλά επίσης η συγκεκριμένη στάση απλώς δημιουργεί αυτό το είδος καταιγίδας. Nομίζω ότι ορισμένες αναφορές, ιδιαίτερα για τον Ουίλιαμ και πώς την στηρίζει, δεν είναι τόσο αρεστές στο κοινό όσο ορισμένοι άνθρωποι πίστευαν», είπε χαρακτηριστικά ενώ η δημοσιογράφος Nina Myskow χαρακτήρισε τον Πρίγκιπα της Ουαλίας “τεμπέλη” επειδή φέρεται να χρησιμοποίησε την ασθένεια της Κέιτ ως δικαιολογία για να αποφύγει δημόσιες υποχρεώσεις.

Η Κέιτ Μίντλετον είδε τα παιδιά της μετά από 14 ημέρες - Δείτε πώς είναι εσωτερικά το κάστρο του Ουίνδσορ που θα αναρρώσει

Σύμφωνα με την Daily Mail, όσο η Κέιτ Μίντλετον ήταν στο νοσοκομείο, δεν είδε από κοντά τα τρία παιδιά της. Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πεντάχρονος πρίγκιπας Λούις δεν πήγαν να επισκεφθούν την μητέρα τους στο νοσοκομείο, αλλά μιλούσαν κάθε μέρα μέσω Facetime.

Χθες όταν η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στο σπίτι της τα παιδιά της ήταν στο σχολείο και συναντήθηκαν το απόγευμα.

Όπως έγινε γνωστό η Κέιτ Μίντλετον θα αναρρώσει στο σπίτι της και θα ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών. Δεν θα επιστρέψει στην εργασία της μέχρι και το Πάσχα. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι δεσμεύσεις της έχουν ακυρωθεί αν και γίνεται προσπάθεια να προγραμματιστούν αργότερα.

Το σπίτι της στο Ουίνδσορ , όπου θα αναρρώσει, πρόκειται για το μεγαλύτερο παλάτι της Ευρώπης ενώ για την συντήρησή του περισσότεροι από 500 άνθρωποι ζουν και εργάζονται εκεί. Αν και η κρεβατοκάμαρα δεν έχει απεικονιστεί, η περιγραφή της The Sun, αναφέρει πως διαθέτει χρυσά δελφίνια και έχει χρησιμοποιηθεί στη διακόσμηση το σχοινί από ένα βασιλικό γιοτ του 19ου αιώνα.

Μέρος του Ουίνδσορ είναι προσβάσιμο στο κοινό συγκεκριμένες ώρες και ημέρες του χρόνου. Το κάστρο βρίσκεται στη νοτιοανατολική Αγγλία και αν προγραμματίζετε μια επίσκεψη στην χώρα μην αμελήσετε να κλείσετε νωρίτερα τα εισιτήρια σας, εδώ.