Γιώργος Νταλάρας: «Ελπίζω να μην...» - Το "καρφί" στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν μετά τον σάλο γύρω από τον όνομά του

Λίγο πριν αποχωρήσει πέταξε την σπόντα του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Νταλάρας: «Ελπίζω να μην...» - Το

Ο Γιώργος Νταλάρας βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σάννυς Μπαλτζή (η οποία έκανε κάποιες δηλώσεις που εκνεύρισαν την Αφροδίτη Γραμμέλη) και η κάμερα του Breakfast at Star, μαζί με την δημοσιογράφο του καναλιού, τον πλησίασαν για να αποσπάσουν μερικές δηλώσεις του.

Ο ίδιος, λοιπόν, τόνισε πως επιθυμούσε να μιλήσει μόνο για την στιχουργό, με την οποία συνεργάζεται αυτό το διάστημα, ενώ λίγο πριν αποχωρήσει, πέταξε και μία "σπόντα" μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον τρόπο που μίλησε σε άλλους ρεπόρτερ πριν από λίγες ημέρες, αποκαλώντας τους "κοτόπουλα" και "γελοίους" (δείτε εδώ το σκηνικό).

Το "καρφί" του Γιώργου Νταλάρα μετά τον σάλο γύρω από το όνομά του

«Δεν έχω διαβάσει ακόμα το τελευταίο βιβλίο. Ήδη υπάρχει συνεργασία με την Σάννυ Μπαλτζή, είμαστε στο στούντιο. Θα κάνουμε ένα πολύ ωραίο τραγούδι, πραγματικά», είπε αρχικά και συνέχισε: «Θα σας πω δυο λόγια, όχι για άλλα. Η Σάννυ είναι μια όμορφη, ευγενής, αναρχική. Είναι μια κοπέλα διανοούμενη ρεμπέτισσα και αυτό νομίζω τα λέει όλα».

Στο τέλος, ωστόσο, πρόσθεσε: «Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν αυτά που είπα, γιατί η ανθρωποφαγία είναι μόδα...».

Πρόσφατα, μάλιστα, έδωσε και συμβουλές σε δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο" που έδωσε συνέντευξη.

«Καλώς τα παιδιά! Αν μπορείτε να συνδικαλιστείτε, να πάρετε βαρέα και ανθυγιεινά, γιατί αυτό που κάνετε είναι πραγματικά δύσκολο. Δεν θέλω να απαντήσω τίποτα για όσα σχόλια ακούστηκαν για τις δηλώσεις μου. Να είστε όλοι καλά. Μόλις έχετε ευκαιρία, διαβάστε για τον Τσιτσάνη και να είστε σίγουροι ότι θα έρθω να κάνουμε συνέντευξη. Δεν μπορούμε να μιλάμε στο δρόμο για τον Τσιτσάνη, του αξίζει θρόνος. Εσείς ανοίγετε τώρα την κουβέντα για τη δημοσιογραφία, εγώ σας είπα όχι και το συνεχίζετε.

Ή δεν καταλαβαίνετε ή κάτι άλλο θέλετε. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε τι λέμε, αλλιώς θα πάμε στο συμφέρον, το οποίο δεν είναι καλό πράγμα. Η τηλεόραση ήταν στο 37% και πέφτει στο 17%. Πρέπει να πάρετε είδηση ότι όλοι πρέπει να καλυτερεύσουμε και ας πειράζονται οι ιδιοκτήτες των καναλιών», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σέβομαι τη δουλειά σας, ποτέ δεν θα στρεφόμουν ενάντια σε ανθρώπους που δουλεύουν. Δουλεύω από 7 χρονών παιδί. Είναι άλλη η σκέψη μου. Ο Γιώργος δεν κλείνει τίποτα, πουθενά και σε κανέναν. Κλείνω τα αυτιά μου και την πόρτα της ψυχής μου στους συκοφάντες, στους ψεύτες και στους απατεώνες».

Δείτε επίσης: Γιώργος Νταλάρας - Τα μεγάλα φάουλ της καριέρας του