Γιώργος Λιάγκας: Αποχώρησε εκτάκτως από το Πρωινό για να βρεθεί στο πλευρό της Σκορδά - «Θα μου επιτρέψετε...»

Έφυγε για να βρεθεί στην κηδεία του πρώην πεθερού του στο Κιλκίς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Αποχώρησε εκτάκτως από το Πρωινό για να βρεθεί στο πλευρό της Σκορδά - «Θα μου επιτρέψετε...»

Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το πλατό της εκπομπής, Πρωινό του ΑΝΤ1 - όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι ότι θα συμβεί - λίγα λεπτά πριν τις 10:30, ώστε να ταξιδέψει στο Κιλκίς για να βρεθεί στην κηδεία του πατέρα της Φαίης Σκορδά.

Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Σκορδά θα ειπωθεί σήμερα Τρίτη 29/1 (δείτε τι ώρα). Ο πατέρας της παρουσιάστριας έφυγε από την ζωή έπειτα από καρδιακή ανακοπή στον ύπνο του τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η ανακοίνωση του Λιάγκα για την αποχώρηση του από το Πρωινό

«Κύριοι συνάδελφοι θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω εγώ σήμερα. Το γνωρίζετε. Αφήνω σε πολύ καλά χέρια την πορεία της εκπομπής. Εγώ θα επιστρέψω κανονικά, πρώτα ο Θεός αύριο το πρωί. Να είστε καλά. Πάμε σε διαφημίσεις, ευχαριστώ πολύ» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η αγάπη του Λιάγκα στην οικογένεια της Φαίης Σκορδά

Ουσιαστικά ο Γιώργος Λιάγκας ήταν και ο πρώτος άνθρωπος που η παρουσιάστρια ειδοποίησε τα ξημερώματα της Δευτέρας μόλις πληροφορήθηκε το τραγικό νέο από την μητέρα της, Εύα. Ο δημοσιογράφος αμέσως μετά από αυτό το τηλεφώνημα, βρέθηκε κατευθείαν κοντά στα παιδιά του, μα πάνω από όλα στο πλευρό τής πρώην γυναίκας του για να την παρηγορήσει και να της συμπαρασταθεί. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον πεθερό του και εκείνος επίσης.

Η προστατευτική παρουσία του Δημήτρη Σκορδά όχι μόνον στην κόρη του Φαίη, αλλά και στον ίδιο, έκανε πολλές φορές τον Γιώργο Λιάγκα να ξεχνάει την έλλειψη της πατρικής φιγούρας που εκείνος είχε στερηθεί. Πολλές ήταν εξάλλου εκείνες οι στιγμές στο παρελθόν που βλέπαμε τους δυο άντρες να περπατάνε μαζί και να μοιράζονται από κοινού πολλές δραστηριότητες όχι μόνο για χάρη των παιδιών, αλλά γιατί και μετά από τον χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά, συνέχιζαν να έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Σπάνιες φωτογραφίες με τον πατέρα της, Δημήτρη Σκορδά - Η στιγμή που τη συνόδεψε νυφούλα στον γάμο της

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε εκφράσει τον ιδιαίτερο σεβασμό και την αδυναμία που έτρεφε για τα πεθερικά του, στο παρελθόν μάλιστα είχε ευχαριστήσει δημόσια τον Δημήτρη Σκορδά, αποκαλύπτοντας ότι ήταν εκείνος που σε μια περιπέτεια που είχε με την υγεία του, εκείνος του είχε σώσει την ζωή. Συγκεκριμένα, μερικά χρόνια πριν που ο παρουσιαστής είχε πάθει κρίση περιτονίτιδας και δεν είχε καταλάβει ότι κινδύνευε, σώθηκε από την έγκαιρη διάγνωση του πεθερού του που τον παρότρυνε να πάει αμέσως στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Λιάγκας με τον πατέρα της Φαίης, Δημήτρη Σκορδά