Ελένη Μενεγάκη: «Καμιά φορά μένει η στάμπα στο μυαλό μας ότι...» - Το σχόλιο της για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

«Έχει μείνει μία γεύση απογοήτευσης...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Καμιά φορά μένει η στάμπα στο μυαλό μας ότι...» - Το σχόλιο της για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Την σοκαριστική είδηση που έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες σχετικά τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που βαραίνουν τον δημιουργό της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας 29/1, μέσα από την εκπομπή της.

Υπνεθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιρνε τα χρήματα από επώνυμους και απλούς πολίτες, τα έβαζε σε προσωπικούς λογαριασμούς και τα έπαιζε σε τυχερά παιχνίδια. Στο πόρισμα αναφέρεται πως από το 2020 ποσά που αγγίζουν τις 600.000€ περνούσαν από τους λογαριασμούς της μητέρας του και του γαμπρού του, ενώ κατηγορείται ακόμα μια συγγενής και μία συνεργάτης του (δείτε εδώ τι απαντά ο ίδιος).

Το σχόλιο της Ελένης Μεναγάκη για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

«Τα τελευταία χρόνια ακούμε πάρα πολλά και δυσάρεστα πράγματα που μας απογοητεύουν γιο άλλα σωματεία και τελικά στο τέλος έχει μείνει μία γεύση απογοήτευσης. Καμιά φορά δεν περιμένουμε να ακούσουμε το αποτέλεσμα μίας έρευνας και να πούμε ήταν αθώος ή ένοχος. Καμιά φορά μένει η στάμπα στο μυαλό μας ότι “άλλη μία οργάνωση που δεν…» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Το είδα από το “Πρώτο Θέμα” και σοκαρίστηκα. Θέλω να πω γι’ αυτόν τον άνθρωπο επειδή έτυχε και πήγα, έμενε σε ένα δωμάτιο επειδή έτυχε να έχω πάει και ζήτησα να ξαναβρούμε το απόσπασμα, που εκεί όχι δεν έμενε άνθρωπος που θα καταχραστεί 600.000 όπως του καταλογίζουν» ανέφερε αρχικά.

«Θέλω πάρα πολύ να χυθεί άπλετο φως γιατί αν δεν είναι έτσι τα πράγματα, όπως με την Κιβωτό του Κόσμου χάθηκε η εμπιστοσύνη και σταμάτησαν να στηρίζουν. ενώ είναι λάθος αυτό, Όταν στήριζες την Κιβωτό του Κόσμου δεν το έκανες για τον πατέρα Αντώνιο, το έκανες για τα παιδάκι. Μη χαθεί και η στήριξη σε έναν φορέα που μοιράζει δωρεάν φαγητό» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Δείτε εδώ το βίντεο: