Καταπέλτης η Ελένη Βιτάλη: «Τι λες βρε παιδάκι μου, θα σε ακούσει ο πατέρας σου. Πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;»

Δεν μάσησε τα λόγια της για ακόμα μία φορά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Καταπέλτης η Ελένη Βιτάλη: «Τι λες βρε παιδάκι μου, θα σε ακούσει ο πατέρας σου. Πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;»

Πέρα από τα τραγούδια της, έχει γίνει γνωστή για τον αυθορμητισμό της, και για το γεγονός ότι έχει άποψη και δεν διστάζει να την πει. Η Ελένη Βιτάλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» για το γεγονός ότι κατά καιρούς έχει κριθεί για τα λεγόμενά της, για τις δηλώσεις του Γιώργο Νταλάρα σχετικά με τις διαφημίσεις, ενώ εξαπέλυσε τα πυρά της στις γυναίκες που βρίσκονται στα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών.

«Χαίρομαι που βλέπω ανθρώπους απ' όλες τις ηλικίες, αυτό σημαίνει ότι ένα τραγούδι είναι διαχρονικό. Έτσι κι αλλιώς δεν μου άρεσαν τα πράγματα που έχουν στενή σχέση με τον χρόνο. Όταν ένας στίχος είναι σπαραξικάρδια ερωτικός, δεν με αφορά, και δεν με αφορούσε από κοριτσάκι. Εγώ πήγαινα και έλεγα αντάρτικα», είπε αρχικά η Ελένη Βιτάλη με αφορμή τις εμφανίσεις της στη μουσική σκηνή Βαβέλ και συμπλήρωσε πως η αγαπημένη της τραγουδίστρια στα πρώτα της βήματα ήταν η Μαρινέλλα.

Δείτε επίσης: Ελένη Βιτάλη: «Από το παιδί μου ζητώ συνέχεια συγγνώμη...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση για τον γιο της

Και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να μου δώσει ο Θεός λίγα λόγια ακόμα, γιατί πλέον κατανοώ πιο πολλά πράγματα, αλλά όποιο είναι το θέλημά του. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Ο μεγαλύτερος φόβος της ζωής μου ήταν μην φύγει ο μπαμπάς μου. Και ξέρεις πότε ένιωσα ότι ορφάνεψα; Όταν έφυγε η μάνα μου. Καμαρώνω για εκείνη, δεν φοβόταν τη ζωή».

Η Ελένη Βιτάλη υπέρ του Νταλάρα και κατά των εκπομπών

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τις διαφημίσεις, η ερμηνεύτρια ανέφερε: «Είναι κάποια χρήματα σε μία εποχή που είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Δεν ξέρεις πόσα λεφτά μπορεί να σου δώσουν», ενώ κλείνοντας μίλησε για τις δηλώσεις της που έχουν παρεξηγηθεί κατά καιρούς: «Επειδή είμαι αυθόρμητη, το εκμεταλλεύονται μερικές φορές στην τηλεόραση, γι’ αυτό πρέπει να προσέχω. Στα τηλεοπτικά πάνελ δουλειά τους είναι να βρουν κάτι από αυτά που λέω για να τους ενοχλήσει, αλλιώς πώς θα βγάλουν μεροκάματο; Μία μέρα με έκριναν για κάτι, πετάγεται μία ξανθιά κοπέλα και λέει: “Εγώ το ανταποδίδω”! Γέλασα τόσο πολύ... Λέω: “Τι λες βρε παιδάκι μου, θα σε ακούσει ο πατέρας σου. Τι μου ανταποδίδεις;”. Όλες αυτές οι κοπέλες είναι περισσότερο μορφωμένες από εμένα, εγώ ένα γυμνάσιο έβγαλα, όμως δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να μιλήσω σοβαρά μαζί τους. Και λέω γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες; Πολύ υψηλά όνειρα έχουν, μπράβο...»