Αυτή είναι η γνωστή ηθοποιός που είχε σχέση ο Λευτέρης Πανταζής και αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Την έπνιγα στα λουλούδια, ήμουν ερωτευμένος»

«Έχω κάνει πολλές τρέλες για τις γυναίκες...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αυτή είναι η γνωστή ηθοποιός που είχε σχέση ο Λευτέρης Πανταζής και αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Την έπνιγα στα λουλούδια, ήμουν ερωτευμένος»

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω, βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 25/1, ο Λευτέρης Πανταζής. Ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε ανοιχτά, για την σχέση του με την κόρη του Κόνι Μεταξά ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων για πρώτη φορά έναν έρωτα που έζησε στο παρελθόν με μεγάλη κυρία του θεάτρου και της τηλεόρασης (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει για την προσωπική του ζωή).

Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή για τον έρωτα που έζησε με γνωστή ηθοποιό

«Υπήρξε μια σημαντική μου σχέση που δεν έγινε γνωστή, ναι. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αυτό. Μια κυρία του θεάτρου. Μπορώ να το πω; Ε, τώρα… Εδώ είναι, εν ζωή, την αγαπώ και το λέω με σεβασμό γιατί πέρασα πολύ όμορφα κοντά της. Η Μαρία Αλιφέρη. Μπορεί και έναν χρόνο να ήμασταν μαζί, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι όμως πως της έστελνα πολλά λουλούδια στα καμαρίνια! Την έπνιγα στα λουλούδια! Ήμουν ερωτευμένος».

«Έχω κάνει τρέλες για γυναίκες όταν είμαι ερωτευμένος, βέβαια. Έχω στείλει μέχρι και ένα φορτηγό λουλούδια σε μια γυναίκα. Έκανα αυτή την τρέλα ή μπορούσα να την πάρω και να πάμε στη Ρώμη για παγωτό, να της πάρω τα ρουχαλάκια της, να περάσουμε τρεις μέρες πολύ όμορφα και να γυρίσουμε. Έχω κάνει πολλές τρέλες για τις γυναίκες γιατί τις αγαπώ πολύ και τις ευχαριστώ που υπάρχουν, αυτές μας φέρνουν στην ζωή και πρέπει να τις προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Τι θα κάναμε χωρίς τις μάνες μας;»

Στη συνέχεια, η κόρη του, βγήκε σε ζωτανή σύνδεση στην εκπομπής και μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον πατέρα της. «Υπήρχε ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που μπορούσε να αφιερώσει στην οικογένεια και στο παιδί του, που είναι φυσιολογικό και εννοείται πως τώρα που κάνω και γω αυτή τη δουλειά καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να κρατάς μια ισορροπία.

Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να είμαι εντάξει με αυτό αλλά πλέον, ως καλλιτέχνης κι εγώ, μπορώ να τον δικαιολογήσω και να τον συγχωρέσω. Γιατί κάτι το οποίο δεν μου το έδωσε σε αυτόν τον τομέα, μου το έδωσε αλλού και με έχει μάθει πως να είμαι καλός επαγγελματίας και να δω τι δεν θέλω να κάνω εγώ όταν κάνω οικογένεια» ανάφερε.

«Είναι το σουξέ της ζωής μου. Με καταλαβαίνεις, έπρεπε όμως να είμαστε και εκεί. Έχεις περάσει και εσύ τέτοιες στιγμές στη ζωή σου, όπως και γω και όλος ο κόσμος. Δεν το ευχόμαστε σε κανέναν αλλά είναι της ζωής αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι χαλάλι» απάντησε ο Λευτέρης Πανταζής.

Δείτε εδώ το βίντεο: