Λάκης Γαβαλάς: «Μου χώνουν αυτό το πράγμα εδώ και μου φεύγει το κραγιόν...» - Η επική απάντηση του Λάκη Γαβαλά για τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου

Τι απάντησε για το My Style Rocks

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: «Μου χώνουν αυτό το πράγμα εδώ και μου φεύγει το κραγιόν...» - Η επική απάντηση του Λάκη Γαβαλά για τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου

Για τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου στους δημοσιογράφους, οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων αλλά και για την συμμετοχή του στο My Style Rocks, μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, το πρωί της Τετάρτης 24/1, στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ηθοποιός, κατά την διάκρεια των δηλώσεων του, στην πρεμιέρα της σειράς που πρωταγωνιστεί, "17 Κλωστές" ανέφερε: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή μου που πρωταγωνιστώ στη σειρά. Τα ΜΜΕ έχουν τη τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Κάθε τι που έγινε με κόπο, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε...» (δείτε εδώ αναλυτικά).

Την αποψή του εξέφρασε στην ίδια εκπομπή και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ο οποίος τόνισε: «Μια χαρά χρησιμοποιεί και ο Πάνος Βλάχος και όλοι τους την τηλεόραση όταν τη χρειάζονται για να διαφημίσουν μια παράσταση, έναν δίσκο οι τραγουδιστές, ένα σίριαλ οι ηθοποιοί. Δεν γίνεται να μιλάς τόσο άσχημα. Η λέξη "λερώσουν" είναι ανεπίτρεπτη» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Ποδειδώνας Γιαννόπουλος.

Η απάντηση του Λάκη Γαβαλά για τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου

«Θεωρώ ότι επειδή έχω δώσει πάρα πολλά στη μόδα, αν είπα το τελικό οκ, είναι γιατί έχω πάρα πολλά να δώσω. Είμαι ενημερωμένος, πηγαίνω συνέχεια ταξίδια» είπε σχετικά το My Style Rocks.

Για τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Πολλές φορές ναι και εσείς οι ίδιοι! Και τώρα το λέω χαριτολογώντας, αλλά έχει και μια βαθιά έννοια. Φυσικά και έχω νιώσει άβολα με δημοσιογράφο, χώνουν αυτό το πράγμα εδώ και μου φεύγει το κραγιόν»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η τοποθέτησή του για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ο Λάκης Γαβαλάς πριν απο μερικές ημέρες είχε εκφράσει στην κάμερα της εκπομπής του Πρωινού, την δική του άποψη σχετικά με το θέμα, τονίζοντας ότι τρελαίνεται όταν ακούει ότι όλοι ξαφνικά θέλουν παιδιά.

«Όταν είχα πάει στις προσφυγοπούλες στη Μυτιλήνη, έβλεπα πώς γραπώνονται στη μάνα τους τα παιδάκια, σας το λέω και ανατριχιάζω, και πώς αντιμετωπίζουν τον μπαμπά. Κι εγώ είδα δύο παιδάκια εκεί και ήθελα να τα πάρω σπίτι αλλά το βράδυ είδα εφιάλτες ότι το παιδί τελικά χρειάζεται μάνα και πατέρα.

Και πες ότι χωρίζει ένα ομόφυλο ζευγάρι π.χ. στην επαρχία της Γαλλίας, θα πρέπει να ξέρει όλη η οικογένεια τι έχει συμβεί. Ξαφνικά που όλοι λέμε ότι θέλουμε παιδιά, με βρίσκει να τρελαίνομαι. Ας μπούμε στην κανονική οικογένεια πρώτα, να τη ρεγουλάρουμε και μετά να σκεφτούμε αν πρέπει να κάνουμε καινούργια παιδιά και με ποιους όρους. Εγώ παίρνω ένα παιδί κατά παραγγελία και αισθάνομαι άσχημα, όχι να πάρω ένα παιδί κατά παραγγελία.

Πρέπει να δούμε αυτή η παρένθετη μητέρα τι είναι. Ειδικά τώρα που λέει ότι είχα ανάγκη τα χρήματα... Και λέει τελικά ότι έκανε αυτή τη χάρη και καταδικάζεται. Τα παιδιά μεγαλώνουν με ένα ίντερνετ. Οπότε δε ξέρουμε ακριβώς τις συνθήκες που τους κάνει έτσι. Αφήστε τους νόμους, οι νόμοι είναι πολύ μπροστά. Πρέπει να δούμε για ποιον λόγο αποκτούμε τελικά τα παιδιά; Γιατί είναι το φαινόμενο της εποχής; Τι;»

Δείτε εδώ το βίντεο: