Κοινωνία ώρα Mega: «Έφυγε;», «Ναι, χθες πέθανε» - "Πάγωσε" η Ανθή Βούλγαρη στον αέρα της εκπομπής

Το έμαθε σήμερα 24/1 στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κοινωνία ώρα Mega: «Έφυγε;», «Ναι, χθες πέθανε» -

Σήμερα Τετάρτη 24/1 στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega, Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος σχολίασαν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, όπως κάνουν καθημερινά. Ένας θάνατος ωστόσο, που δεν γνώριζε η παρουσιάστρια - δημοσιογράφων, την άφησε άφωνοι και δεν έκρυψε την έκπληξη της.

Ο θάνατος που δεν γνώριζε η Ανθή Βούλγαρη

«Έφυγε ο Φιλήμων;», ρώτησε η Ανθή Βούλγαρη τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο φανερά σοκαρισμένη, με τον συμπαρουσιαστή της να απαντάει «Ναι, χθες πέθανε 92 ετών. Ναι, ήταν ένας άνθρωπος της υψηλής ραπτικής»

«Έλα ρε συ, έλα...», αποκρίθηκε μετά την απάντηση του, αφού δεν το γνώριζε - δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ποιος ήταν ο σχεδιαστής, Φιλήμονας

Ο σχεδιαστής μόδας Φιλήμονας, ο οποίος άφησε ισχυρό αποτύπωμα, με ξεχωριστές δημιουργίες υψηλής ραπτικής αλλά και καινοτομίες ως προς την παρουσίαση, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Γεννημένος στην Κρήτη το 1932, ο Φιλήμονας ξεκίνησε να εργάζεται το 1959, όταν και επέστρεψε από το Παρίσι, όπου στο ατελιέ του σπουδαίου Γιάννη Ντεσσέ είχε συμμαθητές τον Βαλεντίνο και τον Γκι Λαρός.

Φιλήμονας θάνατος

Στο διεθνές τζετ σετ συστήθηκε το 1972, με την παρουσίαση της συλλογής του δίπλα σε μοντέλα του Ιβ Σεν Λοράν και της Μέρι Κουάντ στο μεγάλο γκαλά των «Λευκών Κύκνων» στο Λονδίνο.

Εντυσε ονόματα όπως η Τζέιν Μάνσφιλντ και η Μερλ Ομπερον, ενώ από το ατελιέ που διατηρούσε για χρόνια στο Κολωνάκι πέρασαν όλες οι Ελληνίδες σταρ της εποχής.