Μαριλού Κατσαφάδου: "Τσακίζει κόκαλα" για τον Πάνο Νάτση - «Τα τελευταία δύο χρόνια, βρισκόμαστε στο σπίτι της, όπως είχαμε κάνει και εκείνο το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε»

«Στην αρχή μου ήταν πολύ δύσκολο να τον βλέπω στη σειρά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαριλού Κατσαφάδου:

Η Μαριλού Κατσαφάδου, το πρωί της Τρίτης 23/1, βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον, και συζήτησε μαζί με την Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο (ο οποίος αργότερα "λύγισε") για την καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής και την σειρά "Σέρρες", η οποία έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Στο σίριαλ, πρωταγωνιστούσε ο Πάνος Νάτσης, ο οποίος μετά από ένα τροχαίο ατύχημα έφυγε από τη ζωή, και η ίδια, μιλώντας για το δέσιμο που έχει με όλους τους ηθοποιούς του cast, αποκάλυψε πως πλέον σαν παράδοση, μαζεύονται όλοι και ξαναζούν όλα όσα έκαναν εκείνο το μοιραίο βράδυ, διότι ήταν μαζί του λίγα λεπτά πριν συγκρουστεί, στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Η εξομολόγηση της Μαριλούς Κατσαφάδου για τον Πάνο Νάτση

«Βρισκόμαστε στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη τα τελευταία δύο χρόνια, όπως είχαμε κάνει και εκείνο το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε ο Πάνος. Κάθε χρόνο… Αυτό μας απαλύνει κάπως τον πόνο. Παίζουμε το ίδιο παιχνίδι που παίξαμε εκείνο το βράδυ. Κάπως αυτό συντηρεί μέσα μας και την αγάπη. Ούτως ή άλλως εμείς βρισκόμαστε μια φορά τον μήνα.

Δεν γίνεται αυτό σε όλες τις δουλειές. Αυτή τη βραδιά την έχουμε κρατήσει. Δίνουμε κουράγιο, συντηρούμε τη μνήμη του Πάνου έτσι. Στην αρχή μου ήταν πολύ δύσκολο να τον βλέπω στη σειρά, δεν μπορούσα καν να δω εμένα, αν είμαι καλή ή όχι. Αναγνωρίζω, όμως, ότι ο Πάνος είναι εξαιρετικός στη σειρά και χαίρομαι να βλέπω που είναι τόσο καλός στις Σέρρες, τον χαίρομαι, δεν τον χορταίνω δηλαδή», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Με τον Πάνο δεν μοιάζει κανένας, δεν με απασχολεί να του μοιάζει...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για τον αντικαταστάτη του Νάτση στις "Σέρρες"

Σε άλλο σημείο, είπε για το γεγονός πως η σειρά κατάφερε να μπει στο Netflix: «Έχω τρελαθεί με το ότι μπήκαμε στο Netflix. Αρχικά βγήκαμε σε Ελλάδα και Κύπρο και σιγά σιγά θα μεταγλωττιστεί και θα υποτιτλιστεί. Είναι νούμερο ένα. Έχω τρελαθεί, έχω πάθει σοκ. Έχω ταγκάρει την Μέριλ Στριπ, "βάλε να δεις Σέρρες". Την έκανα ταγκ, ήταν το πρώτο που σκέφτηκα και είπα μακάρι να το δει. Μπορεί να το είδε, δεν ξέρω. Το έγραψα και λατινικά "Serres" για να μην μπερδευτεί κιόλας».