Ελένη Μενεγάκη: «Μου εμφανίζονται κάτι νεαροί στο Instagram, μπορεί να μη φοράνε τίποτα...» - Άφωνοι στο πλατό του MEGA με την εξομολόγηση της παρουσιάστριας

«Παιδιά, δεν τα ψάχνω εγώ, μόνα τους βγαίνουν»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Μου εμφανίζονται κάτι νεαροί στο Instagram, μπορεί να μη φοράνε τίποτα...» - Άφωνοι στο πλατό του MEGA με την εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Η Ελένη Μενεγάκη, την ώρα που μαγείρευε με τον Γιώργο Τσούλη, στο πλατό της εκπομπής της, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, την Τρίτη 23/1, θέλησε να συζητήσει για κάτι που παρατηρεί πολύ έντονα να συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στα social media της.

Όσο εκεί scrollάρει στο Instagram, της εμφανίζονται διάφορα βίντεο με νεαρά αγόρια τα οποία είναι ημίγυμνα και μαγειρεύουν. Η παρατήρησή της, λοιπόν, είχε να κάνει με το γεγονός πως δεν προσέχει ποτέ τι μαγειρεύουν τελικά. Όλοι τότε ξέσπασαν σε γέλια στο πλατό.

"Κλάμα" με το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τα αγόρια που "πετάγονται" στο Instagram της

«Μου βγαίνουν κάτι νεαροί στο Instagram - μέσα σε όλα που εμφανίζονται - Θέλω να σας το πω αυτό. Φαντάζομαι θα το έχετε δει και εσείς ή εσείς δεν ψάχνατε πολύ για συνταγές; Λοιπόν, μου εμφανίζονται κάτι νεαροί στο Instagram, ξεκινάνε με ένα ύφος τύπου… και μπορεί να μη φοράνε τίποτα από πάνω - παιδιά, δεν τα ψάχνω εγώ, μόνα τους βγαίνουν - παιδάκια, λέμε τώρα, 25 χρονών με το ζόρι, ανοίγει ένα μπουκάλι κρασί και λέω "αχ ωραία και εμένα έτσι μου αρέσει να μαγειρεύω" και τελικά κάνουν μία συνταγή που δεν έχω προσέξει ποτέ, γιατί λέω "μα τι κάνει αυτός;"», είπε χαρακτηριστικά η ίδια και ο σεφ της απάντησε: «Ωραία την άλλη βδομάδα θα εμφανιστώ μόνο με ποδιά…», με εκείνη να βάζει αμέσως τα γέλια.

Δείτε επίσης: Αμηχανία με την ερώτηση της 7χρονης Μαρίνας στον Ματέο Παντζόπουλο - «Δηλαδή εμένα δεν με έφερε ο πελαργός;»

Η συμπεριφορά της στα social media με τα παιδιά της

Η συνέντευξη του γιου της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρη Αργυρόπουλο, σχολιάστηκε το πρωί της Τρίτης 10/1, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, με αφορμή τις δηλώσεις του, μίλησε για την δική της εμπειρία σε σχέση με τα παιδιά της και την δημοσιότητα.

Υπενθυμίζουνμε ότι ο Άρης Αργυρόπουλος παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: : «Δεν μου αρέσει να συζητάει η μητέρα μου για εμένα ή τον Νικήτα. Άμα ξαναγίνει θα την πάμε δικαστικά. Εξώδικο κατευθείαν. Εντάξει πλάκα κάνουνε, δεν με ενοχλεί. Απλά δεν μου αρέσει να ξυπνάω και να μου έχουν στείλει όλοι μου οι φίλοι μου ότι ειπώθηκε αυτό και το ένα και το άλλο. Πήγαινα για καφέ και μου έλεγαν που είσαι ρε γαμπρέ...» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

«Έχουν γράψει στη Μαρία «μαμά μην σχολιάζεις στο Instagram; Α, τότε είμαι χαρούμενη που δεν μου γράφουν τίποτα. Προσπαθώ να είμαι μαζεμένη με τα παιδιά μου στο Instagram… Προσπαθώ να κρατιέμαι γιατί καταλαβαίνω, δεν ξέρω…»

«Γιατί τα παιδιά μεγαλώνουν και εγώ που σε ξέρω ειδικά πολύ καλά, ξέρω πόσο χαρούμενη και περήφανη μαμά είσαι, αλλά καταλαβαίνει κανείς μεγαλώνοντας ότι έχει πολλά δικαιώματα στα παιδιά του αλλά όχι και τόσα πολλά όσα νομίζει και αυτά προβάλλουν κάποιες αντιστάσεις…» είπε από την πλευρά του ο συνεργάτης της, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Δείτε εδώ το βίντεο: