Μαίρη Αργυριάδου: «Νομίζω ότι εσείς λερώνετε την καριέρα σας...» - Το αιχμηρό σχόλιο για τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου

«Τι λόγια είναι αυτά;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μαίρη Αργυριάδου: «Νομίζω ότι εσείς λερώνετε την καριέρα σας...» - Το αιχμηρό σχόλιο για τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου

Τις δηλώσεις του Πανου Βλάχου στις τηλεοπτικές κάμερες στην επίσημη προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς "7 κλωστές" που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, σχολίασε η Μαίρη Αργυριάδου, μέσα από την εκπομπή Breakfast@star, το πρωί της Τρίτης 23/1.

Μία παρατήρηση του Πάνου Βλάχου, κάτα την διάρκεια των δηλώσεων του, προς τους δημοσιογράφους των καναλιών, δημιούργησε ένα κλίμα αμηχανίας, αφού ο ηθοποιός τους είπε να μην "λερώσουν αυτή την όμορφη στιγμή". «Κάθε τι που έγινε με κόπο, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε...» είπε μεταξύ άλλων (δείτε εδώ αναλυτικά).

Το σχόλιο της Μαίρης Αργυριάδου για τον Πάνο Βλάχο

«Έψαξα τις δηλώσεις του για δημοσιογράφους και διαπίστωσα ότι γενικότερα έχει ένα θέμα με τους δημοσιογράφους. Στο παρελθόν είχε ζητήσει περίπου συγγνώμη γιατί είπε ότι οι δημοσιογράφοι θέλουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά και επιτελείται έγκλημα από τους δημοσιογράφους. Τώρα βλέπω περί λέρας και ότι προσκληθήκαμε για να λερώσουμε μία πάρα πολύ ωραία στιγμή.

Νομίζω ότι εσείς κύριε Βλάχε λερώνετε την καριέρα σας, μιλώντας έτσι. 17 Κλωστές, μία υπέροχη σειρά με αξιόλογους ανθρώπους και νομίζω ότι λερώνετε όλη αυτή τη σειρά χρησιμοποιώντας αυτό το ρήμα. Με πολλή στενοχώρια μιλώ γιατί δεν θέλω να κρίνω την υπόστασή του ως ηθοποιό, αλλά πραγματικά τι λόγια είναι αυτά;» σημείωσε η Μαίρη Αργυριάδου.

«Πες ότι κάποιος έχει σχολιάσει είτε την προσωπική του ζωή είτε οτιδήποτε. Γίνεται πάλι τσουβάλιασμα, δεν μπορείς να τα ισοπεδώνεις όλα και προκαταβολικά να λες τόσο άσχημα λόγια. Εν τω μεταξύ ο κ. Τσαφούλιας είναι άνθρωπος που έχουμε φιλοξενήσει στην εκπομπή και έχουμε μιλήσει για παλιότερη ταινία του» είπε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.

«Πώς μπορεί να νιώθει για κάτι που ο ίδιος λέρωσε και αντί να μιλάμε για κάτι τέτοιο, μιλάμε για το λέρωμα που ο ίδιος δημιούργησε και δεν ξέρω πως καθαρίζει αυτό το λέρωμα» πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε εδώ το βίντεο: