Melia Kreiling: «Μου έφυγε το δόντι και έβαλα τσίχλα για να κάνω το γύρισμα...» - Το απίστευτο σκηνικό από την ταινία "Guardians of Galaxy."

«Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός ενώ έπαιζα με φόβιζε όλο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Melia Kreiling: «Μου έφυγε το δόντι και έβαλα τσίχλα για να κάνω το γύρισμα...» - Το απίστευτο σκηνικό από την ταινία

Για την καριέρα της, την εμπειρία της στον αμερικανικό κινηματογράφο, αλλά και την οικογένεια της, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 22/1, στον Γρηγόρη Αρανούτογλου και στην εκπομπή της The 2night Show, η Melia Kreiling, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΙ, οι Πανθέοι (δείτε εδώ τις εξελίξεις).

Στην ίδια εκπομπή, είχε μιλήσει και ο πρωταγωνιστής της "Μάγισσας" Βασίλης Μηλιώνης, ο οποίος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την ζωή του. «Έτυχε να πάω σε κάποιες ακροάσεις στο ενδεχόμενο να ανοίξουν τα θέατρα, ευτυχώς με πήραν. Κατάφερα να ζήσω με τα επιδόματα που έδιναν, τα 513 ευρώ, και είπα ότι έπρεπε να μείνω μόνος. Θεωρώ ότι μετά από κάποια ηλικία δεν είναι σωστό να μένουμε στο σπίτι των γονιών μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η συνέντευξη της Melia Kreiling στον ΑΝΤ1

«Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στην Ύδρα, ο πατέρας μου ήταν Αμερικανός. Εγώ γεννήθηκα στη Γενεύη. Έκανα ένα τεστ DNA και βγήκα 30% Ελβετίδα που δεν το περίμενα, 49 % από την Αρκαδία και το υπόλοιπο ήταν μπερδεμένο» είπε η ηθοποιός.

«Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός ενώ έπαιζα με φόβιζε όλο, τα φώτα η δημοσιότητα. Ήθελα να γίνω χορεύτρια, πήγαινα στην κρατική σχολή χορού. Η απόφαση να πάω στην Αμερική ήρθε στα 23, είχε μόλις φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου και πάντα λέγαμε να πάω κάποτε στην Αμερική. Και επειδή έφυγε πιο νωρίς από όσο θα θέλαμε είπα να πάω. Δεν είχα σκοπό να πάω να κυνηγήσω καριέρα εκεί αλλά να εκπληρώσω το όνειρο που είχαμε με τον πατέρα μου» πρόσεθσε.

Στη συνέχεια μίλησε και για την εμπειρία της από την ταινία "Guardians of Galaxy." «Φορούσα κάτι ειδικούς φακούς, ήταν κίτρινοι με μία μικρή σχισμή και δεν έβλεπα. Φορούσα και κάτι πλατφόρμες, έπεσα και μου έφυγε το δόντι, ήταν και σάπιο. Δεν πόνεσα ήταν απονευρωμένο. Έβαλα τσίχλα για να κάνω το γύρισμα».