Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γιώργο Νταλάρα: «Η σύζυγός του δεν έχει κάνει ποτέ μπότοξ;»

Η απογοήτευσή της μετά το ξέσπασμα του τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το ξέσπασμα που έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Νταλάρας τη διάρκεια που δέχτηκε ''πέσιμο'' από ρεπόρτερς έφερε πολλές αντιδράσεις, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που τον έκριναν ως αγενή και απότομο απέναντι στους δημοσιογράφους (δείτε εδώ το συμβάν).

Με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το Super Κατερίνα σχολίασε τη Δευτέρα 22/1 την στάση του Γιώργου Νταλάρα με την παρουσιάστρια να μην είναι καθόλου σύμφωνη ούτε με τις τοποθετήσεις του, αλλά ούτε και με τον τρόπο που τις εξέφρασε.

Στη συνέχεια μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου δε μπορούσε να μην σταθεί και στο γεγονός, πως ο Νταλάρας την ώρα που διαμαρτυρόταν - σχολίασε παράλληλα τις πλαστικές και τις παρεμβάσεις που κάνουν γνωστές Ελληνίδες παρουσιάστριες.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα

«Έχει θέμα με τα νέα παιδιά, με τη δουλειά τους και με τις παρουσιάστριες που μπορεί να κάνουν μπότοξ και με τις γυναίκες που μπορεί να κάνουν μπότοξ ο κύριος Νταλάρας; Η σύζυγός του δεν έχει κάνει ποτέ; Δεν θέλω να το κάνω προσωπικό και δεν μας αφορά κιόλας, αλλά πόσο άσχημο είναι να ακούς από έναν άνθρωπο που τον έχεις ψηλά, έναν πολύ γοητευτικό άντρα, έναν σπουδαίο ερμηνευτή να μιλάει έτσι για τις γυναίκες;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μου λένε ότι είμαι άντρας & ότι έχω κάνει πλαστικές»

Να αναφέρουμε εδώ, πως η Κατερίνα Καινούργιου ανήκει στην κατηγορία των γυναικών, που μιλάνε ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις, που έχει κάνει στο πρόσωπο και στο σώμα της και γενικότερα είναι υπέρμαχος του να νιώθει ο καθένας καλά με τον εαυτό του.

Πριν από περίπου ένα χρόνο μάλιστα είχε αναφέρει στο Super Κατερίνα μερικά από τα τοξικά σχόλια, που η ίδια δέχεται σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις:

«Κάποιοι έξω μου λένε ότι είμαι άντρας και ότι έχω κάνει πλαστικές...για να το χαλαρώσω! Γυναίκα ήμουνα, θέλω να πω, ότι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον και έξω θα βγεις και θα ακούσεις χίλια - δύο. Και εμένα, όταν θέλει κάποιος να με χτυπήσει θα βγει και θα πει η Κατερίνα Καινούργιου είναι πλαστική...εεε είμαι μόνη αυτή τη στιγμή, που έχω κάνει πλαστική; Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει περισσότερες πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει».