Mega Καλημέρα: «Αν ο Γιώργος Νταλάρας έχει να καταγγείλει κάτι για τη δουλειά μας, τον προκαλώ να...» - Ξέσπασαν Γραμμέλη & Κωνσταντινίδης μετά την επίθεση στους ρεπόρτερ

«Μέσα μου γκρεμίστηκε όλο αυτό που είχα για εκείνον»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Mega Καλημέρα: «Αν ο Γιώργος Νταλάρας έχει να καταγγείλει κάτι για τη δουλειά μας, τον προκαλώ να...» - Ξέσπασαν Γραμμέλη & Κωνσταντινίδης μετά την επίθεση στους ρεπόρτερ

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 22/1, συζητήθηκε το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων πριν από λίγα 24ωρα (δείτε εδώ το σκηνικό), με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την Αφροδίτη Γραμμέλη να αντιδρούν έντονα κατά του τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, οι δύο δημοσιογράφοι του πλατό δήλωσαν πως απογοητεύτηκαν πολύ από την συμπεριφορά του καλλιτέχνη, καθώς όλα όσα είχαν στο μυαλό τους για εκείνον απομυθοποιήθηκαν, ενώ η δεύτερη στάθηκε λίγο περισσότερο στα σχόλια περί ντροπής των γονιών όσων κάνουν ρεπορτάζ με αυτό τον τρόπο.

Τα έντονα σχόλια του Στέφανου Κωνσταντινίδη και της Αφροδίτης Γραμμέλη κατά του Γιώργου Νταλάρα

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ! Εγώ μεγάλωσα σε ένα σπίτι με Γιώργο Νταλάρα και ακόμα και τώρα, όταν ακούω ειδικά τα μικρασιάτικα που λέει, θυμάμαι τον πατέρα μου και τους παππούδες μου και συγκινούμαι. Αυτή την κατήχηση του πεζοδρομίου που ο Γιώργος Νταλάρας - που μη τρελαινόμαστε, ερμηνευτής είναι, όχι δημιουργός - έκανε στα παιδιά με αυτόν τον τρόπο... για μένα μέσα μου γκρεμίστηκε όλο αυτό που είχα για τον Γιώργο Νταλάρα», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δείτε επίσης: Γιώργος Νταλάρας - Η ηλικία, η καταγωγή, η σύζυγός του και ο κρυφός γάμος της κούκλας κόρης του!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε, έπειτα, με τη σειρά της: «Το αν είμαι χαριτωμένη ή όχι, δεν αφορά κανέναν Γιώργο Νταλάρα και κανέναν άνθρωπο, όταν με αντιμετωπίζει σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Το αν ντρεπόταν ο μπαμπάς μου ή όχι, ή η μαμά μου, ή ο οποιοσδήποτε, δεν αφορά τον Γιώργο Νταλάρα και κανένας γονιός δεν ντρέπεται γιατί το παιδί του εργάζεται. Επειδή ανήκουμε σε γενιές πολύ μεγάλες, που έχουν τρίψει τη μούρη τους στο πεζοδρόμιο, καλό είναι να θυμόμαστε από πού ξεκινήσαμε και πώς ξεκινήσαμε και το περιεχόμενο της δουλειάς μας κάποια στιγμή να το συζητήσουμε, αλλά αν ο Γιώργος Νταλάρας έχει να καταγγείλει κάτι για τη δουλειά μας, τον προκαλώ να απευθυνθεί στους επικεφαλής και στις παρουσιάστριες και όχι στα παιδιά που είναι με τα μικρόφωνα στο πεζοδρόμιο».

Ο Θανάσης Πάτρας τότε, σημείωσε, «Ξεπέρασε τα όρια, ήταν υπερβολικός. Ακόμη κι αν είχε δίκιο σε κάποια πράγματα, δεν το διεκδίκησε, ιδιαίτερα κάνοντας αναφορές σε συγγενικά πρόσωπα, πατεράδες κλπ...».