Απίστευτη ''επίθεση'' από τον Γιώργο Νταλάρα σε δημοσιογράφους: «Σας χρησιμοποιούν σαν κοτόπουλα! Αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο;»

«Και εσύ που είσαι χαριτωμένη....»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Απίστευτη ''επίθεση'' από τον Γιώργο Νταλάρα σε δημοσιογράφους: «Σας χρησιμοποιούν σαν κοτόπουλα! Αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο;»

Ο Γιώργος Νταλάρας το βράδυ της Παρασκευής 19/1 δέχτηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους, που τον περίμεναν για να του αποσπάσουν δηλώσεις. Μεταξύ των όσων ερωτήθηκε λοιπόν ο τραγουδιστής ένα κομμάτι αφορούσε την πρόσφατη κριτική του για τους καλλιτέχνες, που παίζουν σε διαφημίσεις.

Το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα προβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου 20/1 στο Χαμογέλα και Πάλι με το πάνελ να σχολιάζει με απογοήτευση τον αιχμηρό και ειρωνικό τρόπο με τον οποίο απάντησε ο καλλιτέχνης στους ρεπόρτερς.

Η ένταση το Γιώργου Νταλάρα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων

«Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Βασίλη Τσιτσάνη; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας αυτά που μάθατε; Εσείς; Μπράβο ρε παιδιά επιτέλους. Αν θέλετε κάτι για τον Τσιτσάνη ευχαρίστως, τα υπόλοιπα...

Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως και εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις... Να ρωτήσω κάτι. Αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς προσωπικά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε; Όταν έρθει η ώρα θα απαντήσω εγώ με τον δικό μου τρόπο, αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό. Είναι λίγο ντροπή σας εσάς. Τα κανάλια που δουλεύετε σας εκμεταλλεύονται. Η χώρα δε θα πάει έτσι μπροστά.

Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δε το κάνουν αυτό. Στη βράση δε κολλάει το σίδερο. Και εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου, θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις, μη το κάνεις.

Νομίζεις ότι κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνετε οτιδήποτε όποτε σας τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών.

Δεν προσβάλλω κανέναν, λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου να ψαχτείτε. Εγώ είμαι αυτό, που είμαι!

Αυτό που κάνετε είναι μια γελοιότητα. Νομίζω ότι μέσα σας το καταλαβαίνετε. Θα θέλατε να είστε αλλού με άλλες συνθήκες δουλειάς, που να μην σας χρησιμοποιούν σαν κοτόπουλα και να βγαίνετε έξω να κυνηγάτε του επώνυμους για να βγάλετε το μεροκάματο», είπε ο Γιώργος Νταλάρας .