Ολυμπία Χοψονίδου: Μαμά και γιος ποζάρουν αγκαλιά - Η τρυφερή ανάρτηση της

Του ευχήθηκε "Χρόνια Πολλά"

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε την Πέμπτη 18/1, η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, η Ολυμπία Χοψονίδου, αγκαλιά με τον μεγαλύτερό της γιο, Θανάση, προκειμένου να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2021, ενώ είναι γονείς 6 παιδιών. Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι αρεκτά ενεργή στο προφίλ της στα social media, και δημοσιεύει πολύ συχνά, την καθημερινότητα της ως πολύτεκνη μητέρας (δείτε εδώ).

Ο Θάνος είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και μάλιστα, πρόσφατα έγινε και 14 ετών. Ο πατέρας του είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία του και μια κοινή τους ,στο instagram, για να του ευχηθεί και δημόσια ''Χρόνια Πολλά''. Ο γιος του Βασίλη Σπανούλη έγινε ολόκληρος άντρας και κοντεύει να τον φτάσει σε ύψος όπως φαίνεται και από την φωτογραφία (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου για την γιορτή του γιου της

ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΟΨΟΝΙΔΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τα τρυφερά λόγια του Βασίλη Σπανούλη για την σύζυγό του

«Η Ολυμπία έχει έρθει σχεδόν σε όλους μου τους αγώνες. Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου. Μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά. Ό,τι κι αν πω για την Ολυμπία είναι λίγο. Είναι ένας ήρωας, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και μία εκπληκτική μητέρα.

Είχα ως πρότυπο τον πατέρα μου, που τον έχασα σε μικρή ηλικία, αλλά πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είχα τη δύναμη να το ξεπεράσω με τη βοήθεια της μητέρας του και του αδελφού μου. Ελπίζω από εκεί ψηλά να είναι πολύ υπερήφανος», είχε πει ο Βασίλης Σπανούλης τον Σεπτέμβρη του 2023 στο Happy Day.