Νίκος Φλωρινιώτης: Πότε και πού θα γίνει το μνημόσυνο του καλλιτέχνη

Τι λέει στο youweekly η αδερφή του για τις μηνύσεις στους γιατρούς

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Ο Νίκος Φλωρινιώτης άφησε την τελευταία του πνοή στα 39 του χρόνια, ένα μήνα πριν και συγκεκριμένα την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, χάνοντας την άνιση μάχη που έδινε εδώ και καιρό με τον καρκίνο. Η τραγική και αναπάντεχη είδηση βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένεια και τους συναδέλφους του, που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ακόμα μία σοβαρή απώλεια, μόλις έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Γιάννη Φλωρινιώτη.

Η μητέρα του Μάχη, τα αδέρφια του Άννα και Σάββας καθώς και στενοί συγγενείς και φίλοι, σε κλίμα βαθιάς οδύνης, 40 μέρες μετά θα τελέσουν το μνημόσυνο του καλλιτέχνη, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά, όπου είχε πραγματοποιηθεί και η κηδεία του.

Άννα Φλωρινιώτη: Τι απαντά η αδερφή του Νίκου Φλωρινιώτη για τις μηνύσεις στους γιατρούς

Γιάννης Φλωρινιώτης με Άννα και Νίκο Φλωρινιώτη
Ο αείμνηστος Γιάννης Φλωρινιώτης με την κόρη του, Άννα, και τον γιο του, Νίκο.
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Λίγο καιρό πριν, η αδερφή του Νίκου Φλωρινιώτη, Άννα, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην τελετή για τα εννιάμερα του νεαρού αδικοχαμένου καλλιτέχνη, έριξε ευθέως τις βολές της και μίλησε ξεκάθαρα ότι για τον θάνατό του ευθύνονται οι γιατροί. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ιατρικό λάθος, προσθέτοντας μάλιστα ότι σύντομα θα υποβάλλει μήνυση για αυτό. Η τραγουδίστρια συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Έχουμε δρομολογήσει να κινηθούμε νομικά για το ιατρικό λάθος και να συναντηθούμε με τον δικηγόρο. Δεν έχω πενθήσει ακόμα για το παιδί. Δεν έχω δεχτεί ακόμα ότι έχει φύγει ο Νίκος μου». Στην ίδια κατάσταση όμως βρίσκεται και η μητέρα του καλλιτέχνη που βρίσκεται σε σοκ, καθώς δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει τον χαμό του παιδιού της.

Εμείς επικοινωνήσαμε με την Άννα Φλωρινιώτη για τις εξελίξεις και εάν μετά τις δηλώσεις της έχει κάνει κάποιες συναντήσεις και νομικές ενέργειες με τον δικηγόρο της κατά των γιατρών, όπως αρχικά είχε πει και μας απάντησε σχετικά: «Δεν έχω προλάβει να κάνω απολύτως τίποτα, δεν έχω καμία εξέλιξη. Τώρα ασχολούμαι με τις προετοιμασίες για τα σαράντα του αδερφού μου και αμέσως μετά θα προχωρήσω στις απαραίτητες ενέργειες».