Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν στενοχωριέμαι...» - Η απάντηση για τα "απόβλητα της τηλεόρασης" του Νίκου Μουρατίδη

Οι νέες δηλώσεις για τον Γιώργο Νταλάρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν στενοχωριέμαι...» - Η απάντηση για τα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πριν από λίγες ημέρες σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους νέους καλλιτέχνες (δείτε εδώ όσα είπε) και για τον λόγο αυτό κρίθηκε από τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, του ζήτησε να ξεπλένει το στόμα του με αγιασμό πριν μιλήσει για εκείνον (δείτε εδώ τα αιχμηρά του σχόλια).

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, λοιπόν, συνάντησε τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις του για το όλο θέμα που δημιουργήθηκε, με τον ίδιο ωστόσο να μη θέλει να δώσει συνέχεια. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως δεν του αρέσει να λύνει τις διαφορές του δημόσια.

Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Νίκο Μουρατίδη

«Να είστε καλά, εύχομαι καλή μέρα μέσα από την καρδιά μου. Χάρηκα πολύ. Καλή εβδομάδα να έχετε! Δεν στενοχωριέμαι με αυτά τα σχόλια, ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει. Να είστε καλά! Στείλτε αγάπη», είπε χαρακτηριστικά.

Οι νέες δηλώσεις του για τον Γιώργο Νταλάρα

Έπειτα στην εκπομπή προβλήθηκαν οι νέες δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχετικά με τα σχόλια που έκανε εκ νέου ο Γιώργος Νταλάρας για τους τραγουδιστές, λέγοντας πως οι περισσότεροι είναι φάλτσοι.

«Νομίζω ότι σε αυτό ο Νταλάρας έχει δίκιο. Είναι κάτι που το λέμε κι εμείς αυτό πάρα πολύ, δεν είναι κάτι καινούριο. Εννοείται ότι συμβαίνει αυτό και είναι και πολύ διάσημοι τραγουδιστές. Σε αυτό έχει χίλια δίκια», ανέφερε.