Θέμις Μπαζάκα μετά τις δηλώσεις της που προκάλεσαν αντιδράσεις: «Τρόμαξα, δεν φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο τρομερό...»

«Δεν ξαναμίλησα γιατί...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Θέμις Μπαζάκα μετά τις δηλώσεις της που προκάλεσαν αντιδράσεις: «Τρόμαξα, δεν φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο τρομερό...»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε η Θέμις Μπαζάκα το μεσημέρι του Σαββάτου 13/1. Η αναγνωρισμένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή της σχετικά με την κατάργηση των θρησκευτικών και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία.

Σήμερα, περίπου δύο μήνες αργότερα, η Θέμις Μπαζάκα αναφέρθηκε στα επιθετικά σχόλια που δέχθηκε για την τοποθέτηση της και είπε χαρακτηριστικά: «Τρόμαξα λίγο! Δεν το φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο τρομερό αυτό το πράγμα το οποίο είπα. Είπα κάτι που το συζητάμε πάρα πολύ μεταξύ μας. Από εκεί και ύστερα δεν ξαναμίλησα γιατί δεν θέλω να δίνω περισσότερη τροφή».

Η ηθοποιός δεν έχει social media, δέχτηκε αντιφατικές αντιδράσεις εκείνη την περίοδο, από θεατές που έρχονταν να την δουν στην παράσταση «The Humans», με σκηνοθέτη τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Όπως ανέφερε στη συνέχεια: «Έρχονταν μηνύματα και τηλεφωνήματα και γράμματα στο θέατρο. Είχα συγχρόνως και μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων που μου έλεγαν "Μπράβο σας που μιλάτε". Τώρα...», με την κουβέντα γύρω από το θέμα να τελειώνει εκεί. Δείτε τι δήλωσε:

Δείτε επίσης: Γιάννης Λάτσιος: Αποκαλύφθηκε η σχέση του με τη Σοφία Ζαχαράκη - Τι συνέβη στο πρόσφατο δείπνο τους

Οι δηλώσεις της Θέμιδας Μπαζάκα που προκάλεσαν αντιδράσεις

Η Θέμις Μπαζάκα είχε ανοίξει τον ασκό του Αιόλου τον περασμένο Νοέμβριο, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Η θρησκοληψία, ο ρατσισμός, ο φασισμός είναι γύρω μας. Είναι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει. Να μην προχωράει, να μη θέλει ο κόσμος να ανοίξει τα μάτια του. Δεν υπάρχει εκπαίδευση ούτε από την οικογένεια ούτε από το σχολείο. Μια χώρα που ξεκινάει το παιδάκι έξι χρόνων το μάθημά του με προσευχή, συγγνώμη, πάρτε το όπως θέλετε, αλλά ήμαρτον. Πού γίνεται αυτό το πράγμα; Σε λίγο θα μας απαγορεύουν δεν ξέρω κι εγώ τι». Και συνέχισε: «Πρέπει να γίνει η σεξουαλική εκπαίδευση στο σχολείο, πρέπει να πάψουν τα Θρησκευτικά, πρέπει όλοι να μιλούν στα παιδιά πιο ανοιχτά για κοινωνικά θέματα. Δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα».