Δέσποινα Βανδή: Μέρα, νύχτα στο γυμναστήριο - Η ανάρτηση με την προπόνησή της

Δείτε το βίντεο στο Tik Tok

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Στο γυμναστήριο περνάει αρκετό χρόνο από την ημέρα της η Δέσποινα Βανδή αφού είναι μία απο τις πιο καλογυμνασμένες κυρίες της ελληνικής showbiz και αυτό φαίνεται και από της εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει.

Ωστόσο η αγαπημένη τραγουδίστρια, επέστρεψε πριν απο μερικές ημέρες, από το Λονδίνο, το οποίο είχε επισκεφτεί με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη για τις διακοπές των εορτών, καθώς εκεί σπουδάζει και η κόρη της Μελίνα Νικολαϊδη (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή από το γυμναστήριο

Μετά λοιπόν από τις ανέμελες διακοπές της, η Δέσποινα Βανδή, επιστρέφοντας στην καθημερινότητα, μπαίνει πάλι "σε φόρμα"¨. Την Παρασκευή 12/1, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, στον οποίο είναι αρκετά ενεργή, να κάνει βάρη και pilates, με την καθοδήγηση της γυμνάστριάς της.

Δείτε εδώ:

Η αφιέρωση της Δέσποινας Βανδή στα Μουσικά Βραβεία της Κύπρου

Πριν απο λίγο διάστημα η Μελίνα Νικολαΐδη μοιράστηκε ένα βίντεο από το Tik Tok, με την βράβευση και τα λόγια της μητέρας της, Δέσποινας Βανδή, στον προσωπικό της λογαριαγμό στο Instagram, το βράδυ της Τετάρτης 8/11, δείχνοντας έτσι την υποστήριξή της προς τη μητέρα της.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στα Super Music Awards 2023, όπου βραβεύτηκε στην κατηγορία SUPER Adult Γυναίκα. Την στιγμή εκείνη αφιέρωσε το βραβείο σε όλες τις γυναίκες, που όπως είπε «διέκδικουν την ευτυχία τους».

Η δηλώσεις αυτές, έγιναν σε μια στιγμή, όπου η τραγουδίστρια έχει δεχτεί αρκετές κριτικές σχετικά με το στιλ και το ντύσιμό της, στις εμφανίσεις που κάνει στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας. Φαίνεται ότι ήθελε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους εκείνους που την κρίνουν.

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διέκδικούν την ευτυχία τους, σε όποια φάση της ζωής τους. Σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους θέλω και όχι με βάση τα θέλω των άλλων. Σας αγαπώ και είμαι δίπλα σας» είπε η Δέσποινα Βανδή στο κοινό και καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε εδώ την ανάρτηση στο Tik Tok: