Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Τι ερωτήσεις είναι αυτές;» - Η έντονη ενόχλησή του με τη δημοσιογράφο του Happy Day

''Άστραψε και βρόντηξε''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Τι ερωτήσεις είναι αυτές;» - Η έντονη ενόχλησή του με τη δημοσιογράφο του Happy Day

Δηλώσεις παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 12/1 με τον γνωστό δικηγόρο να μιλάει μεταξύ άλλων για το πως πέρασε φέτος τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι έκανε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς είδαμε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να εκνευρίζεται, καθώς δεν ήθελε να απαντήσει δημόσια σε κάτι σχετικό.

O εκνευρισμός του Κωνσταντίνου Πλεύρη με ερώτηση δημοσιογράφου

«Πέρασα πολύ καλά την Πρωτοχρονιά. Τι ερωτήσεις είναι αυτές;

Ναι διαγράφθηκα από τον δικηγορικό συμβούλιο, αλλά δε με ενδιαφέρει. Εν καιρώ θα γίνει ο γάμος, δεν έχει προγραμματιστεί κάτι», είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Με τη σειρά της στη συνέχεια δηλώσεις έκανε και η Σιακαβάρα με την ίδια να απαντάει τόσο για τον γάμο της με τον Πλεύρη, όσο και για την πρόσφατη είδηση πως αποχώρησε από την θεατρική παράσταση, που έπαιζε.

«Είχαμε πει ότι θα πάμε μέχρι Δεκέμβριο αλλά είχα πει ότι μέχρι τότε μπορώ. Έχω ωραίο δαχτυλίδι», είπε η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Το νέο σπίτι που ετοιμάζει το ζευγάρι

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Εκείνη τη γνωρίσαμε μέσα από το reality μόδας, "My Style Rocks", το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, ενώ εκείνος ως δικηγόρος έχει αναλάβει κάποιες από τις πιο πολύκροτες υποθέσεις των εποχών, που έχουν συνταράξει την ελληνική κοινωνία, και είναι αδιαμφισβήτητα το ζευγάρι της χρονιάς, που φεύγει, του 2023.

Οι δυο τους, αν και στην αρχή επιχείρησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δε διστάζουν πλέον να πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και να μιλάνε ανοιχτά στις τηλεοπτικές κάμερες για τη σχέση τους. Σύντομα δε, το ζευγάρι, πρόκειται να μείνει και μαζί στο δικό του σπίτι. Το ευτυχές γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος ο δικηγόρος μέσα από μία σύντομη συνέντευξη, που παραχώρησε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, "Το Πρωινό", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στο δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο.

Το ζευγάρι πρόκειται να μείνει στην περιοχή του Παλαιό Ψυχικού σε ένα σπίτι 1.100 τετραγωνικών μέτρων. Πρόκειται προφανώς σε μία υπερπολυτελή μονοκατοικία, αξίας 8.000.000 ευρώ και είναι πολύ κοντά στις υπογραφές, όπως είπε ο ίδιος. Ο ίδιος είπε, ότι θα προσλάβουν και προσωπικό για την κάλυψη των αναγκών τους, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι «Σύντομα θα είμαστε τρεις».