Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αποχώρησε ξαφνικά από την παράσταση Γέρμα - Τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Ποιος ο λόγος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σούσουρο επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση πως η Τζόρτζια Σιακαβάρα αποχώρησε από την θεατρική παράσταση Γέρμα, στην οποία είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και παίζει στο θέατρο Μικρό Broadway .Είναι μια μεταφορά του Λόρκα στη σκηνή με μια μικρή παραλλαγή στην τοποθεσία. Τον σύζυγό της υποδυόταν ο Χρήστος Γεωργίου.

Όπως λοιπόν μετέφερε σήμερα Πέμπτη 11/1 η εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, η ηθοποιός έφυγε από την παράσταση και ήδη έχει βρεθεί η αντικαταστάτρια της.

Τι συμβαίνει με την Σιακαβάρα και γιατί αποχώρησε

Πολλά ειπώθηκαν σχετικά με την απόφαση της να αποχωρήσει με τα σχόλια που έγιναν να αφήνουν να εννοηθεί πως έφυγε από την θεατρική παράσταση λόγω του συντρόφου της Κωνσταντίνου Πλεύρη.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram πριν από μερικές ώρες!

Ετοιμάζουν το νέο τους σπίτι

Οι δυο τους, αν και στην αρχή επιχείρησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δε διστάζουν να πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και να μιλάνε ανοιχτά στις τηλεοπτικές κάμερες για τη σχέση τους. Σύντομα δε, το ζευγάρι, πρόκειται να μείνει και μαζί στο δικό του σπίτι. Το ευτυχές γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος ο δικηγόρος μέσα από μία σύντομη συνέντευξη, που παραχώρησε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, "Το Πρωινό" στον ΑΝΤ1 και στο δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο.

Το ζευγάρι πρόκειται να μείνει στην περιοχή του Παλαιό Ψυχικού σε ένα σπίτι 1.100 τετραγωνικών μέτρων. Πρόκειται προφανώς σε μία υπερπολυτελή μονοκατοικία, αξίας 8.000.000 ευρώ και είναι πολύ κοντά στις υπογραφές, όπως είπε ο ίδιος. Ο ίδιος είπε, ότι θα προσλάβουν και προσωπικό για την κάλυψη των αναγκών τους, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι «Σύντομα θα είμαστε τρεις».