Νανά Παλαιτσάκη: «Είχε αρραβωνιαστεί όταν ήμασταν μαζί...» - Η απίστευτη αποκάλυψη για τον πρώην σύζυγό της

«Έγινε γλέντι κανονικό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Νανά Παλαιτσάκη: «Είχε αρραβωνιαστεί όταν ήμασταν μαζί...» - Η απίστευτη αποκάλυψη για τον πρώην σύζυγό της

Σε μία προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η Νανά Παλαιτσάκη το πρωί της Τετάρτης 10/1, μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, με αφορμή μια συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό ΟΚ. Η Ελεονώρα Μελέτη, ζήτησε από την δημοσιογράφο να περιγράψει πως κατάλαβε την απάτη του πρώην συζύγου της, Συγκεκριμένα, η ίδια, στη είχε εξομολογηθεί, πως ο σύζυγός της ενώ ήταν παντρεμένοι, αρραβωνιάστηκε με άλλη γυναίκα.

Η Νανά Παλαιτσάκη, δεν μιλά πολύ συχνά για προσωπικά της θέματα αφού προτιμά να επικαιτρώνεται στην δουλειά της. Ωστόσο σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Ελένη, είχε μιλήσει για τον γιο της και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η ίδια (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η εξομολόγηση της Νανάς Παλαιτσάκη για τον σύζυγό της

«O σύζυγός μου είχε αρραβωνιαστεί όταν ήμασταν μαζί. Εγώ τότε ήμουν ένα πολύ προβεβλημένο άτομο και κάποια στιγμή με πήρε ένας πολύ καλός μου φίλος και μου ζήτησε να έρθει σπίτι μου να μιλήσουμε. Μου λέει έχω μάθει κάτι που θα σε στεναχωρήσει.

Με ρώτησε που πέρασα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και εγώ είχα πάει με το παιδί μου κάπου ενώ ο σύζυγός μου μου είχε πει πως είχε δουλειά για ρεπορτάζ. Σύμφωνα με όσα μου είπε ο φίλος μου όμως, εκείνος ήταν σε μια άλλη πόλη της Ελλάδας και εκεί αρραβωνιάστηκε μια άλλη κοπέλα. Ο φίλος μου ήταν νονός αυτής της κοπέλας. Έγινε γλέντι κανονικό

Πήρα τηλέφωνο τον σύζυγό μου, του είπα πως έχουν τα πράγματα, ήρθε από το σπίτι ενώ ήταν και ο φίλος μας εκεί. Τον ρωτάω “αρραβωνιάστηκες; ” μου λέει “εντάξει τώρα”. Πήρα και την κοπέλα τηλέφωνο και έβαλε τα κλάματα. Η κοπέλα εργαζόταν στο κανάλι που δούλευα, τότε ήμουν στο ΣΚΑΙ» αποκάλυψε.

Δείτε επίσης: Νανά Παλαιτσάκη: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της που ενώ ήταν παντρεμένος μαζί της αρραβωνιάστηκε με άλλη

Δείτε εδώ το βίντεο: