Τζένη Μελιτά: Επική στιγμή γέλιου με την παραλίγο τούμπα της - Ξεκαρδίστηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο ''Πρωίαν σε είδον''

Δείτε το βίντεο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τζένη Μελιτά: Επική στιγμή γέλιου με την παραλίγο τούμπα της - Ξεκαρδίστηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο ''Πρωίαν σε είδον''

Την Τρίτη 9/1 η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκαναν μια επεισοδιακή έναρξη στην εκπομπή ''Πρωίαν σε είδον'' με τους παρουσιαστές να μπαίνουν γεμάτοι κέφι και χαμόγελο στο πλατό της εκπομπής, μην έχοντας ιδέα για το τι θα ακολουθήσει.

Από τη μεριά της η Μελιτά θέλησε να μπει με φορά στο πλατό, ακολουθώντας τον Σεργουλόπουλο που μπήκε κάπως αντίστοιχα. Φαίνεται όμως, πως κάτι δεν πήγε καλά με το βάδισμα της Τζένης και έτσι παρά λίγο να πέσει.

Για καλή της τύχη απλώς μπέρδεψε τα πόδια της και εν τέλει δεν είχαμε ατυχήματα στο ''Πρωίαν σε είδον''! Τα γέλια και τα πειράγματα, όπως ήταν φυσικό ήταν πολλά με την ίδια τη Τζένη Μελιτά να αυτοσαρκάζεται! (δείτε εδώ την απάντησή της στις φήμες εγκυμοσύνης).

Η επική στιγμή με την Τζένη Μελιτά στο πλατό του ''Πρωίαν σε είδον''

«Το χειρότερο μου είναι ότι ξέρω, ότι αυτό θα παίξει 50 χιλιάδες φορές. Μη γελάτε! Ποιος γέλασε; Ξέρεις τι έπαθα; Να σου εξηγήσω...Σε είδα που πήγαινες φορτσάτος και λέω ας πάω και εγώ. Τι μου λείπει; Ίσια παπούτσια φοράω. Σταματήστε...Ωραία εκπομπή θα έχουμε σίγουρα, θα πέφτουμε...», είπε με χιούμορ η Τζένη Μελιτά.

Μια ακόμη χιουμοριστική στιγμή στην εκπομπή

Ένας ξεκαρδιστικός διάλογος εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας 8/1, στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον, όπου βρέθηκε καλεσμένος ο Τόνυ Δημητρίου. Κατά τη διάρκεια της στήλης της μαγειρικής με την Γωγώ Δελογιάννη, ειπώθηκαν ανέκδοτα και λογοπαίγνια στον αέρα της εκπομπής.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός, μίλησε για την γνωριμία του με την σύντροφό του Στεφανία Γκουρνέλου. «Κάποια στιγμή ξανασυναντηθήκαμε το ’17, παίζαμε στο ίδιο θέατρο αλλά σε διαφορετικές παραστάσεις. Κάποια στιγμή το ’22 τη φλέρταρα και με έφτυσε, ίσως και καλύτερα βέβαια τότε. Και κάποια στιγμή ήμουν κάπου αλλού αλλά δεν ήμουν κιόλας και μόλις τελείωσε αυτό είχα πρόσκληση για μία παράσταση. Της έστειλα στο Instagram αν θέλει να πάμε μαζί και μου λέει: γιατί όχι; Ε και εκεί καταστραφήκαμε...».

«Τζένη, αυτό είναι κάρι. Αυτό τι είναι;», ρώτησε ο ηθοποιός την Τζένη Μελιτά βάζοντας λίγο από το φαγητό επάνω στο χέρι του.

«Κάρι Μπράτσο», του απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος

«Συγχαρητήρια! Ο Φώτης περνάει την τέλεια μέρα του σήμερα», απάντησε η Τζένη Μελιτά