Γιώργος Αγγελόπουλος: «Οι άνθρωποι δεν είναι δεδομένοι...» - Συγκινεί με τα τρυφερά λόγια για την μητέρα του

«Η μαμά είναι εκεί ψηλά τώρα και μας προσέχει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Οι άνθρωποι δεν είναι δεδομένοι...» - Συγκινεί με τα τρυφερά λόγια για την μητέρα του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Fay's Time, παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 8/1, ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε για την απώλεια της μητέρας του αλλά και για τον ερχομό του καρού του έρωτα του με την Δήμητρα Βαμβακούση.

Υπενθυμίζουμε ότι, η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, έφυγε από τη ζωή, μία μέρα μετά τον γάμο του, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο. Η κηδεία της τελέστηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Σκιάθο (δείτε εδώ). Σχεδόν ένα μήνα αργότερα το ζευγάρι μέσα από μία ανάρτηση στα social media, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για την μητέρα του

«Κάθε μέρα πιστεύω ότι πρέπει να προσευχόμαστε, πρέπει να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε γιατί οι άνθρωποι δεν είναι δεδομένοι. Δεν είναι εύκολο, είναι αυτό που λέμε “δεν ξέρει τι σου ξημερώνει”. Εμάς δεν πήγε το πράγμα όπως θα θέλαμε αλλά πρέπει να φανούμε ρεαλιστές και να δούμε ότι καθημερινά οι άνθρωποι φεύγουν και δεν μπορούν να αντικατασταθούν με κανέναν άνθρωπο.»

«Η μαμά είναι εκεί ψηλά τώρα και μας προσέχει οπότε να κρατήσουμε τα καλά που είναι ένας άνθρωπος που έχω στη ζωή και ένας άνθρωπος που είναι να έρθει»

«Χαίρομαι που η Δήμητρα δεν είναι υλίστρια. Σίγουρα ως γονείς θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στο παιδί μας. Έχουμε αποφασίσει όνομα, θα το πούμε όταν έρθει η ώρα, τώρα θέλουμε να το κρατήσουμε για εμάς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί. «Δεν ισχύει ότι κάναμε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 εγώ και η Δήμητρα Βαμβακούση. Εγώ είχα κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά λόγω της σειράς που συμμετέχω, δεν προχώρησε το πράγμα».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις του λίγο πριν γίνει πατέρας

«Δε χρειάζεται να έχεις παιδιά για να καταλάβεις πόσο σπουδαίο είναι αν έχεις δει και αγαπάς τα παιδιά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι εκείνη τη μέρα.

Είμαστε στην τελική ευθεία και οπωσδήποτε καλό να είμαστε μαζί με τη Δήμητρα, αλλά πρέπει να κάνουμε και κάποια πράγματα, που απαιτούνται.

Γνωρίζουμε το φύλο του μωρού, απλά είναι κάτι που θα θέλαμε να το κρατήσουμε για μας μέχρι τη γέννα», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.