Δήμητρα Βαμβακούση: Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια του Γιώργου Αγγελόπουλου - Τα τρυφερά της λόγια

Η ιδιαίτερη φωτογραφία που πόσταρε με τον Ντάνο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα γιορτής και χαράς είναι η Δευτέρα 8/1 για το σπίτι του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση, καθώς ο αγαπημένος στο ευρύ κοινό ''Ντάνος'' έχει τα γενέθλιά του - σχεδόν ένα μήνα πριν αποκτήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί.

Η αγαπημένη του σύζυγός ήταν από τα πρώτα άτομα, που του ευχήθηκαν δημόσια για τα γενέθλια του μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση στο instagram. Πιο αναλυτικά, η Δήμητρα Βαμβακούση επέλεξε να ευχηθεί στον Γιώργο Αγγελόπουλο με μία φωτογραφία του από το Survivor.

Δείτε επίσης: Πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της Βαμβακούση

Οι δημόσιες ευχές της Δήμητρας Βαμβακούση για τα γενέθλια του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Χρόνια πολλά στον έναν! Χρόνια πολλά στον άντρα μου», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Δήμητρα Βαμβακούση - Αγγελόπουλος - Γενέθλια - Ευχές

Στη συνέχεια, με τη σειρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για ευχές την ημέρα των γενέθλιων του:

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!
Εύχομαι σε όλους σας η χρονιά αυτή να είναι ευλογημένη,να έχετε υγεία, αγάπη και ουσιαστικούς ανθρώπους στη ζωη σας
Καλή χρονιά!», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Τα τρυφερά λόγια του Ντάνου για την εγκυμοσύνη της Βαμβακούση

«Είμαστε κοντά. Σε κανέναν μήνα πάνω κάτω με το καλό. Νιώθω περισσότερο σύντροφος παρά πατέρας με την έννοια που μπορεί ενδεχομένως να νιώσω αργότερα. Η Δήμητρα και η κάθε Δήμητρα χρειάζεται τη βοήθεια του ανθρώπου της. Είναι πρωτόγνωρο, κάθε ημέρα είμαι καινούργια και πρέπει να είμαι εκεί για οτιδήποτε χρειαστεί. Δεν είναι παράλογη ως έγκυος, είναι σχετικά καλά», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ενώ, σχετικά με το αν είναι ψύχραιμος και έτοιμος που θα έρθει στον κόσμο το μωράκι του, απάντησε: «Πρέπει να σταθώ αντάξιος του γεγονότος, αυτού του γεγονότος, δεν υπάρχει χώρος για να τα χάσουμε. Πρέπει να δηλώσεις και με την παρουσία σου την όποια ηρεμία πρέπει. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη, πρέπει να είσαι ψύχραιμος».

«Πολλά χρόνια πριν είχα τον θεσμό της οικογένειας στο μυαλό μου, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τον οποιοδήποτε άνθρωπο. Εμάς μας ήρθε και λίγο ξαφνικά. Η Δήμητρα είναι εξαιρετική στο πώς τα αντιμετωπίζει γιατί είναι μια νέα κοπέλα. Σχεδιάζαμε να κάνουμε άλλα πράγματα, αλλά επειδή θεωρούμε πως είναι από τον Θεό, έχουμε στραφεί με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό», είπε το Σάββατο 6/1 στο Χαμογέλα και Πάλι ο Αγγελόπουλος.