Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάθε μέρα νευριάζω σαν άνθρωπος που...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση για το θάνατο της μητέρας του

«Αυτό που έχουμε αποφασίσει εμείς κι εγώ πιο πολύ, είναι να συνεχίσουμε, να δούμε τα ωραία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάθε μέρα νευριάζω σαν άνθρωπος που...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση για το θάνατο της μητέρας του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, σήμερα Σάββατο 6/1, κάνοντας ποδαρικό. Ο ηθοποιός της σειράς Γη της ελιάς του MEGA, μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων για την απώλεια της μητέρας του μια ημέρα μετά το γάμο τους, αλλά και για την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση.

Ο Ντάνος έχασε την αγαπημένη του μητέρα την επόμενη ημέρα του γάμου του, ενώ η σύζυγος του περιμένει το πρώτο τους παιδάκι και σε ένα περίπου θα το υποδεχτούν στη ζωή (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της).

Η εξομολόγηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για το θάνατο της μητέρας του

«Είναι πολύ πρόσφατο, κάθε μέρα νευριάζω πολλές φορές σαν άνθρωπος που δεν είναι κοντά μας, αλλά δεν αποφασίζουμε εμείς, έτσι ήθελε ο Θεός. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που ταλαιπωρείται, την επόμενη μέρα πρέπει να κάνεις μια αξιολόγηση της κατάστασης και γιατί συνέβη και πώς συνέβη. Το γιατί δεν το καταλαβαίνεις πολλές φορές, η απώλεια της μάνας είναι απώλεια της μάνας. Αυτό που θέλω να πω, που έχουμε αποφασίσει εμείς κι εγώ πιο πολύ, είναι να συνεχίσουμε, να δούμε τα ωραία που έχουμε κι έρχονται κι αν πρέπει να πω κάτι, είναι ότι έχουμε μπερδευτεί λίγο στη ζωή.

Κυρίως, προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ότι ζητάμε πάρα πολλά. Όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί καν να σηκωθεί από τον καναπέ, αλλά εμείς μπορούμε να το κάνουμε, είμαστε ευλογημένοι. Τα υπόλοιπα… Όλοι προσπαθούμε για τη δουλειά μας, να βγάλουμε λεφτά, χρειαζόμαστε πολύ λιγότερα. Δεν χρειαζόμαστε τόσα πολλά που ψάχνουμε να βρούμε κάθε μέρα. Ας κοιτάξουμε να μη χαθούμε μεταξύ μας και να κάνουμε πράγματα για εμάς, να μη χάσουμε κι άλλο την ουσία που είναι οι άνθρωποι», εξομολογήθηκε βαθιά συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος (δείτε εικόνες από την κηδεία της μητέρας του).

Δείτε επίσης: «Είχε προλάβει να μάθει για το μωράκι μας» - Η αποκάλυψη της Δήμητρας Βαμβκούση για την πεθερά της