Ελένη Ουζουνίδου: «Την ημέρα που μάθαμε το τραγικό τον είδα στον ύπνο μου...» - Συγκλονίζει η αποκάλυψή της για τον Πάνο Νάτση

«Η ζωή μας μαύρισε από τη στιγμή που έφυγε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για την απώλεια του Πάνου Νάτση, και τον δεύτερο κύκλο της σειράς Σέρρες, η οποία μάλιστα θα προβληθεί και στο Netflix, μίλησε, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, η Ελένη Ουζουνίδου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρωταγωνιστής της σειράς του ANT1, Πάνος Νάτσης, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 31 ετών μετά από τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/1/22, σκορπίζοντας θλίψη τόσο στο περιβάλλον του και την οικογένεια του όσο και σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η αποκάλυψη της Ελένης Ουζουνίδου για τον Πάνο Νάτση

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα μπούμε στο Netflix, γιατί της αξίζει της σειράς. Τα γυρίσματα ξέρω ότι θα ξεκινήσουν την άνοιξη, προσπαθούμε να συζητάμε με τον Γιώργο Καπουτζίδη μόνο χαρούμενα πράγματα, να βρεθούμε ξανά μαζί και να δημιουργήσουμε τη δεύτερη σεζόν» είπε αρχικά η Ελένη Ουζουνίδου.

«Η ζωή μας μαύρισε από τη στιγμή που έφυγε ο Πάνος. Στα πρώτα δύο επεισόδια δεν μπορούσα να σταματήσω το κλάμα. Μετά σιγά-σιγά ηρέμησα και είδα και τα υπόλοιπα. Την ημέρα που μάθαμε το τραγικό γεγονός και, επειδή δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, πήγα και κοιμήθηκα ενώ ήταν μεσημέρι. Κάπου εκεί μεταξύ ύπνου και ξύπνιου ένιωσα ότι ήρθε, μου σήκωσε να σκεπάσματα και μου είπε: έλα Ελενάκι, σήκω, φεύγω!» αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης: «Αντίο Πάνο και ευχαριστούμε!» - Το twitter αποχαιρέτησε το Νάτση στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

«Καταλαβαίνω και το νιώθω ότι θα είναι πολύ δύσκολο για τον Γιώργο να γράψει τον δεύτερο κύκλο αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο για τον κόσμο που αγάπησε αυτή τη σειρά» είπε στο τέλος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για τον αντικαταστάτη του Πάνου Νάτση στις Σέρρες

«Θα είναι κάποιος άλλος ηθοποιός. Δεν είναι ανακοινώσιμο, γιατί δεν έχουμε αποφασίσει. Θα παίξει τον ίδιο ρόλο. Θα δούμε τον Οδυσσέα και θα τον υποδύεται κάποιος άλλος. Δεν τον έχω βρει. Θέλω να είναι ένας άνθρωπος ο οποίος να παίξει σωστά τον ρόλο.

Με τον Πάνο δεν μοιάζει κανένας, είναι ένας και μοναδικός. Δεν με απασχολεί το να μοιάζει στον Πάνο, δεν ψάχνουμε κάποιον που να του μοιάζει. Θα είναι ένας καλός ηθοποιός, που θα παίξει σωστά τον ρόλο, που θα αγαπάει τον ρόλο, αυτή να είναι η ομοιότητα με τον Πάνο. Γιατί ο Πάνος ήταν ένας εξαιρετικός ηθοποιός, που έπαιξε πολύ ωραία τον ρόλο και τον αγάπησε», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε για τον δεύτερο κύκλο:

«Θα είναι πιο επικεντρωμένος στα αισθηματικά του Οδυσσέα και της Χρύσας και του Λευτέρη. Ξεκινάνε από το ποιος θα ερωτευτεί πρώτος».