Τάσος Ιορδανίδης: «Πολλοί εξεπλάγησαν...» - Η όλο νόημα απάντησή του στα σχόλια για το ρόλο του ως παρουσιαστής

Τον βλέπουμε στους Μπαμπά - δες στην ΕΡΤ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησε νέα συνέντευξη στο ένθετο Enjoy και στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου με τον ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για την απόφαση του να παρουσιάσει για πρώτη φορά εκπομπή, πιο αναλυτικά τους ''Μπαμπά - δες'' στην ΕΡΤ.

Μέσα από τις δηλώσεις του ηθοποιού αντιλαμβανόμαστε, πως δεν ήταν στα σχέδια του ο ρόλος του παρουσιαστή, καθώς ξαφνιάστηκε και ο ίδιος τόσο, όσο και το κοινό του όταν του έγινε η πρόταση από την κρατική τηλεόραση.

Όπως τόνισε ο Τάσος Ιορδανίδης απολαμβάνει τη θέση, που έχει στους Μπαμπά - δες! Αντίστοιχα και το κοινό απολαμβάνει να τον βλέπει στο ρόλο αυτό, καθώς από τις πρώτες κιόλας εκπομπές ο ηθοποιός έλαβε πολύ θετικά σχόλια (δείτε εδώ απόσπασμα την πρώτη εκπομπή).

Οι δηλώσεις του Τάσου Ιορδανίδη για το ρόλο του ως παρουσιαστής

Πως αποφάσισες να πεις το «ναι» σε μια κοινωνική εκπομπή σαν τους «Μπαμπα-δες» στην ΕΡΤ και να κρατήσεις τα ηνία της παρουσίασης σε μια ειδική παραγωγή στη δημόσια τηλεόραση;

«Οι «Μπαμπα-δες» είναι μια πολύ γλυκιά εκπομπή, που μιλάει για τα παιδιά μας μέσα από την οπτική του μπαμπά. Ως πατέρας ενός γιου και μιας κόρης, αγάπησα πολύ τον νέο ρόλο του οικοδεσπότη αυτής της εκπομπής. Για μένα, άλλωστε, ο ρόλος του μπαμπά είναι ο πιο σημαντικός στη ζωή μου. Τον χαίρομαι και τον αγαπώ πολύ. Πολλοί εξεπλάγησαν, όπως και γω ο ίδιος, με την παρουσίαση της εκπομπής.

Και όμως, το κάνω με πολλή χαρά. Η μεγάλη μου αγωνία είναι πως θα μεγαλώσω σωστά τα παιδιά μου, να τα καμαρώσω και να θυμούνται με αγάπη τον μπαμπά τους. Επιβάλλεται οι μπαμπάδες σήμερα να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους, να είναι τρυφεροί, να τα επιβραβεύουν, ακόμη και να δακρύζουν μπροστά τους. Παλιά οι μπαμπάδες μας είχαν διαφορετικές συμπεριφορές. Πιο μετρημένες. Εποικοδομητικές και αυτές, αλλά διαφορετικές», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Τάσος Ιορδανίδης - Εκπομπή - ΕΡΤ

Η συνέντευξη του στην εκπομπή ''Μαμά-δες''

Ο Τάσος Ιορδανίδης τον Ιανουάριο του 2023 είχε παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά-δες - αντίστοιχη με αυτή που σήμερα παρουσιάζει - μιλώντας για τον γάμο του με την Θάλεια Ματίκα και τα παιδιά τους.

«Η Θάλεια πολλές φορές μου έχει δώσει ένα σπρώξιμο για να πάρω φόρα και πολλές φορές έχει βάλει χαλινάρι για να με συγκρατήσει και πολλές φορές έχει γκρινιάξει και πολλές φορές έχουμε διαφωνήσει. Πολλές φορές, φυσικά, έχω κάνει και του κεφαλιού μου πίσω από την πλάτη της και άλλες φορές έχει βγει σε καλό το ρίσκο που έχει πάρει και άλλες φορές δεν έχει βγει σε καθόλου καλό.

Δεν διεκδικούμε να δουλεύουμε μαζί αλλά συμβαίνει. Προκύπτει κάποιες φορές, όχι μόνο σαν ανάγκη καλλιτεχνική, σαν ανάγκη επειδή δεν γίνεται γίνει αλλιώς. Για παράδειγμα, αυτό συνέβη πέρυσι που με τον κορωνοϊό βιώναμε μια κατάσταση με τα θέατρα πολύ αβέβαιη και έπρεπε κάτι να ανεβάσουμε.

Εγώ δεν ήταν να συνεχίσω να κάνω παραγωγές αλλά ήρθε ο κ. Ληναίος και μου ζήτησε να αναλάβω το θέατρο ενώ η Θάλεια κλωτσούσε και μου έλεγε "όχι, δεν θα ξαναμπείς στη διαδικασία παραγωγής". Σκέψου ότι υπέγραψα το θέατρο και η Θάλεια δεν το ήξερε και κάποια στιγμή της λέω "ξέρεις, έχουμε πάρει το θέατρο". Προσπαθούσα με διάφορους υπαινιγμούς να της το φέρω όσο πιο μαλακά γινόταν αλλά δεν ήθελε με τίποτα. Με είχε απειλήσει και με διαζύγιο, ας το πούμε χαριτολογώντας», είχε πει ο ηθοποιός.