Αδύναμος Κρίκος: «Περίμενε, περίμενε! Δεν έχω πρόβλημα να σας διώξω...» - Θύμα επικής φάρσας ο Τάσος Τρύφωνος

Ο μεγάλος εκνευρισμός του παρουσιαστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αδύναμος Κρίκος: «Περίμενε, περίμενε! Δεν έχω πρόβλημα να σας διώξω...» - Θύμα επικής φάρσας ο Τάσος Τρύφωνος

Μια επική φάρσα στήθηκε από την παραγωγή της εκπομπής ''Ο πιο αδύναμος κρίκος'' με τον Τάσο Τρύφωνος να ξεκινάει ένα από τα πολλά γυρίσματα για το παιχνίδι γνώσεων χωρίς να έχει ιδέα για το τι θα ζούσε με τους συμμετέχοντες.

Οι άνθρωποι λοιπόν, που βρίσκονταν στο κοντρόλ είχαν κάνει πολύ συγκεκριμένη επιλογή παικτών, καθώς επίσης είχαν επικοινωνία μαζί τους μέσω του ακουστικού - κατευθύνοντάς τους σχετικά με τις απαντήσεις που έδιναν στον παρουσιαστή.

Ο Τάσος Τρύφωνος λοιπόν στην αρχή έδειξε ανοχή, καθώς αντιλαμβανόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όταν όμως στη συνέχεια οι παίκτες άρχιζαν να έχουν ένταση, ο παρουσιαστής τόνισε πως διακόψει το γύρισμα με τη φάρσα να αποκαλύπτεται - ξεσπώντας όλοι σε γέλια!

Δείτε επίσης: Στον Αδύναμο Κρίκο πρώην παίκτης του Big Brother - Ο απίστευτος διάλογος με τον Τάσο Τρύφωνος

Η επική φάρσα στον Τάσο Τρύφωνος στην εκπομπή ''Ο πιο αδύναμος κρίκος''

«Παιδί μου είσαι με τα καλά σου; Δε θα κάνετε ό,τι θέλετε...Περίμενε, περίμενε...Εάν ήρθατε για να κάνετε χάζια και αν γνωρίζεστε...Μου έχει ξανατύχει στον κρίκο και την έδιωξα την ομάδα. Δεν έχω πρόβλημα να σας διώξω», είπε ο Τάσος Τρύφωνος.

Οι πρώτες δηλώσεις του Τρύφωνος για τη μεταγραφή του στην ΕΡΤ

Ο Τάσο Τρύφωνος φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής 24/7 στην εκπομπή «Με νέα ματιά» με τον Κώστα Λασκαράτο και τον Ευτύχη Γρυφάκη. Ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος μετακόμισε από τον ΣΚΑΪ στην Κρατική Τηλεόραση με τον «Αδύναμο Κρίκο» μίλησε για τα γυρίσματα, την ώρα μετάδοσης της εκπομπής και όλες τις αλλαγές που θα δούμε.

«Από Σεπτέμβριο, ο Αδύναμος Κρίκος θα είναι εδώ στην ΕΡΤ καθημερινά. Στις 19.00 θα προβάλλεται η εκπομπή, αν κατάλαβα καλά κι αν δεν αλλάξει κάτι. Ελπίζω ότι θα κρατάμε καλή παρέα στους τηλεθεατές», ανέφερε ο Τάσος Τρύφωνος.

«Εγώ έχω ένα καρμικό με την ΕΡΤ. Όταν ήμουν μικρός, ανέκαθεν ήμουν τηλεορασάκιας. Και λέω κοίταξε να δεις που μετά από τόσα χρόνια, θα είμαι στην ΕΡΤ κάθε απόγευμα. Ξεκινάμε αύριο τα γυρίσματα. Κάνουμε τέσσερα επεισόδια την ημέρα, είναι εξαντλητικό πολύ και πρέπει να ξέρεις εκείνη την ώρα τι απαντάνε. Πρέπει να προσέξεις να μην ξεφεύγεις από τα όρια», είχε πει Τάσος Τρύφωνος στην εκπομπή «Με νέα ματιά» πριν από περίπου έναν χρόνο.