Στέλιος Ρόκκος: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας - Ποιος ήταν ο αδερφός που έχασε 2 χρόνια πριν τον θάνατο του Νίκου Ρόκκου

Τραγωδία για την οικογένειά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP - Instagram
NDP - Instagram

Μια ανείπωτη τραγωδία ζει η οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου από το Σάββατο 30/12 που έγινε γνωστή η τραγική είδηση θανάτου του αδερφού του Νίκου Ρόκκου στο νησί της Λήμνου εκεί που ζει και ο ίδιος ο τραγουδιστής.

Ο Νίκος Ρόκκος είχε βγει με τη βάρκα του σε κάποια παραλία του νησιού για ψαροντούφεκο με τη συνέχεια να είναι μακάβρια για την ίδια του τη ζωή αλλά και για την οικογένειά του. Να αναφέρουμε εδώ, πως ο Νίκος Ρόκκος ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Η είδηση του θανάτου του φέρνει θλίψη ξανά στην οικογένεια του τραγουδιστή, καθώς πριν από περίπου δύο χρόνια ο Στέλιος Ρόκκος είχε χάσει από τη ζωή και τον άλλο του αδερφό τον Κώστα Ρόκκο. Και εκείνος είχε μεγάλη αγάπη για το νησί της Λήμνου, καθώς δραστηριοποιούταν εκεί επιχειρηματικά.

Δείτε επίσης: Στέλιος Ρόκκος: Η τελευταία ανατριχιαστική ανάρτηση του αδερφού του πριν φύγει από τη ζωή - Το βίντεο από τη μέρα που ψάρευαν μαζί

Ποιος ήταν ο πρώτος αδερφός του Στέλιου Ρόκκου που έφυγε από τη ζωή

Ο Κώστας Ρόκκος διατηρούσε πολύ γνωστά νυχτερινά μαγαζία στο νησί, beach bar στην πασείγνωστη παραλία ''Κέρος'' καθώς ασχολούταν και με το ραδιόφωνο.

Στέλιος Ρόκκος - Αδερφός

Η κίνηση ανθρωπιάς από τον αδερφό του Ρόκκου, Nίκο πριν πεθάνει

Πριν από λίγες εβδομάδες, για πααράδειγμα, ο ίδιος αποφάσισε να κάνει κάτι ξεχωριστό για τους ηλικιωμένους του χωριού του και έτσι, σε συνεργασία με φίλους του, δημιούργησαν έναν χώρο συγκέντρωσης για εκείνους, ώστε να μπορούν να μοιράζονται τις ώρες τους. Δημιουργήθηκε μέσα στο παλιό σχολείο της περιοχής, ένα κτίριο που για χρόνια παρέμενε κλειστό για πάρα πολύ καιρό.

«Συχνά δεν αντιλαμβανόμαστε τον πόνο της μοναξιάς, ιδίως στην τρίτη ηλικία, όταν όλα γύρω μας είναι κλειστά. Ωστόσο, εμείς οι νεότεροι οφείλουμε να αναζητούμε λύσεις και να μην εγκαταλείπουμε κανέναν. Δεν κάναμε κάτι δύσκολο, απλώς έγινε αυτό που έπρεπε», είχε δηλώσει ο Νίκος Ρόκκος στο limnoslive.gr

Δείτε επίσης: Η ανακοίνωση των συνεργατών του Στέλιου Ρόκκου μετά την τραγωδία

Ο χώρος συγκέντρωσης που έφτιαξε ο Νίκος Ρόκκος στη Λήμνο

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αδελφός του τραγουδιστή είχε έντονη επαγγελματική δραστηριότητα με καταστήματα εστίασης σε Λήμνο και Μυτιλήνη, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρούσε και ταβέρνα στην Καλλιόπη. Ασχολούνταν επαγγελματικά και με το ψάρεμα, ενώ είχε τρία παιδιά που λάτρευε!