Γιώτα Τσιμπρικίδου: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της - Έλαμπε μέσα στο νυφικό της

Χριστουγεννιάτικο τοπίο για τη ραδιοφωνική παραγωγό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/giota_tsimprikidou
instagram/giota_tsimprikidou

Ημέρα χαράς ήταν η περασμένη Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, όταν η ραδιοφωνική παραγωγός Γιώτα Τσιμπρικίδου και ο τραγουδιστής Άγγελος Ανδριανός αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από 6 χρόνια σχέσης. Κουμπάροι τους ήταν η Μαρία Παρασίδου και ο Γιώργος Βαρελάς, ενώ στο πλευρό τους βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και αγαπημένοι συνεργάτες του ζευγαριού.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και ο τραγουδιστής παντρεύτηκαν σε κτήμα στην Παιανία Αττικής, παρουσία συγγενών και αγαπημένων φίλων, ανάμεσά στους οποίους βρίσκονταν ο Αντύπας, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Κώστας Μαρτάκης. Ακολούθησε δεξίωση με την νύφη να λάμπει σε όλα τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν οι καλεσμένοι της.

Ο πρώτος χορός των νεονύμφων ήταν στο τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου «Όσο έχω εσένα», με την εντυπωσιακή νύφη να αποκαλύπτει ότι δεν πάτησε το πόδι του γαμπρού. «Το περίμεναν πολύ οι φίλοι μας. Είναι ωραίο που ο γάμος έγινε μέσα στις γιορτές, γιατί όλα είναι στολισμένα και λαμπερά», δήλωσε η Γιώτα Τσιμπρικίδου στο Πρωινό Σουσού λίγο μετά την τελετή.

Δείτε επίσης: Λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz - Το ξέφρενο bachelorette party λίγες ημέρες πριν την τελετή

Οι εικόνες που δημοσίευσε η Γιώτα Τσιμπρικίδου μετά το γάμο της

Την ίδια στιγμή «ανέβαλαν» για λίγο το ταξίδι του μέλιτος, καθώς και οι δύο δουλεύουν αυτή την περίοδο. «Κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο ή στον Ιούλιο, θα είναι ένας μήνας», ανέφεραν οι δύο νεόνυμφοι. Πριν από λίγη ώρα, η Γιώτα Τσιμπρικίδου ανέβασε κι άλλα στιγμιότυπα από τον γάμο τους, από την ώρα που κόβουν την τούρτα και πίνουν σαμπάνια, λίγο πριν ξεκινήσει το γλέντι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νυφικό της ήταν δημιουργία της Όλγας Καραβερβέρη, ενώ το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Βάσω Νακοπούλου. «Βρήκα τον άνθρωπο που με έχει ισορροπήσει, που είναι η αγκαλιά μου, είναι το συναίσθημά μου. Είναι ένας άνθρωπος που σκέφτομαι μετά από χρόνια να ζω μαζί του», είχε πει πρόσφατα η Γιώτα Τσιμπρικίδου για τον (πλέον) σύζυγό της.