Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Καρρά - Εμφανώς αδυνατισμένος

Το τηλεοπτικό του "Αντίο"

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρη τη χώρα η τραγική είδηση του θανάτου του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά. Σε ηλικία μόλις 70 ετών, σήμερα, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από μακρά μάχη με διάφορα προβλήματα υγείας, που αντιμετώπιζε (δείτε εδώ ποιος ήταν).

Τον τελευταίο καιρό, ο ίδιος είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας του. Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση είχε γίνει μάλιστα τον Ιούνιο, και έκτοτε ο ίδιος δε βρέθηκε σε κανένα νυχτερινό κέντρο, ή τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η τελευταία του έξοδος ήταν στο Frangelico και στο Νίκο Κουρκούλη.

Η τελευταία δημόσια έξοδος του Βασίλη Καρρά

Ο αποκλειστικός φακός του ΥOUWEEKLY απαθανάτισε την είσοδο του τραγουδιστή στο μαγαζί, τη αντίδραση του Νίκου Κουρκούλη όταν τον είδε αλλά και τη θερμή στάση της Κέλλυς Κελεκίδου στο πρόσωπό του.

Καρράς

Καρράς - ΚελεκίδουΚουρκούλης - Καρράς

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2022. όταν ο ίδιος ανέβηκε στη σκηνή του γνωστού μουσικού show, "Just the 2 of US", το οποίο προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ALPHA.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ξεσήκωσε εκείνη τη βραδιά το κοινό, τους παίκτες, την κριτική επιτροπή, αλλά και τον παρουσιαστή χαρίζοντάς μας μία αξέχαστη νύχτα, που έμελλε να είναι η τελευταία μας φορά, που θα μπορούσαμε να τον απολαύσουμε.