Σταμάτης Μαλέλης: «Καλύτερα που το χώρισαν, έχουν χωρίσει και...» - Το σχόλιο για το τέλος της συνεργασίας Λιάγκα με Σκορδά

«Κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Ο δημοφιλής δημοσιογράφος, Σταμάτης Μαλέλης, είναι τα τελευταία χρόνια διευθυντής ειδήσεων, και έχει συνδέσει το όνομά του με πολλές καινοτομίες στο χώρο της ενημέρωσης. Εκείνος, βρέθηκε σήμερα, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στην πρωινή εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του MEGA, και παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα, που έχει ξεσπάσει τη φετινή σεζόν στη μικρή οθόνη, αλλά και στην υπόθεση των Τεμπών που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο (δείτε εδώ τα τελευταία ευρήματα).

Το σχόλιο του Σταμάτη Μαλέλη για τον ανταγωνισμό στη φετινή τηλεοπτική σεζόν

«Ήταν πολύ σκληρός ο ανταγωνισμός μεταξύ των καναλιών. Κάποιοι ξεπέρασαν και το όριο. Το πιο δύσκολο θέμα και το μεγαλύτερο ήταν τα Τέμπη όπου το MEGA το διαχειρίστηκε εξαιρετικά. Δώσαμε μία μάχη τότε και νομίζω πως σε μία τέτοια τραγωδία το διαχειριστήκαμε εξαιρετικά. Ήταν ένα θέμα που πόνεσε την κοινωνία αλλά πόνεσε και την ίδια την κυβέρνηση, η οποία είχε κάνει πολλά λάθη στα Τέμπη και το MEGA τα ανέδειξε.

Δεχτήκαμε πολλές γκρίνιες και πιέσεις για αυτό. Να θυμίσω πως το MEGA αποκάλυψε πως δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση. Μπήκε ο ρεπόρτερ στο γραφείο που έλεγαν πως ήταν η τηλεδιοίκηση και δεν υπήρχε τίποτα, βρήκε καλώδια. Και την ίδια μέρα έβγαιναν και έλεγαν πως λειτουργεί η τηλεδιοίκηση, χωρίς να υπάρχει καμία τηλεδιοίκηση. Προσπαθούσαμε να τους πούμε πως αυτό που λένε αυτοί τηλεδιοίκηση είναι το καντράν του σταθμάρχη», είπε αρχικά για την είδηση, που συγκλόνισε τη φετινή χρονιά, αλλά και για τον ανταγωνισμό στα νούμερα τηλεθέασης.

«Είμαι υποκειμενικός, γιατί ο Γιώργος Λιάγκας είναι φίλος μου και τον αγαπάω. Τον βρήκα εγώ και τον έριξα στα βαθιά μέσα σε δύο μέρες. Θεωρώ πως είναι πολύ ικανός. Φυσικά και κάνει λάθη αλλά είναι ταλαντούχος. Όταν έκανε κεντρικό δελτίο ειδήσεων και είχε την πρόταση από το MEGA για το πρωινό, του έλεγα "εσύ είσαι άνθρωπος της ενημέρωσης". Τα κατάφερε όμως. Νομίζω πως ο Γιώργος θα μπορούσε να ξαναγυρίσει στην ενημέρωση», σχολίασε ακόμη σε άλλο σημείο της συνέντευξής του για το δημοφιλή παρουσιαστή.

Ακόμη συμπλήρωσε για την αγαπημένη παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, «Η Φαίη είναι αξιαγάπητη. Εμένα μου αρέσει. Καλά έκανε και έφυγε, ήθελε άλλη εκπομπή να κάνει, άλλη ήθελε ο Γιώργος, καλύτερα που το χώρισαν, έχουν χωρίσει και γενικά. Η Φαίη για μένα τα πάει αρκετά καλά. Είναι σε ένα κανάλι που δεν τα πήγαινε καλά στη ψυχαγωγία. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνει και αυτό που κάνει είναι μια χαρά».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σύζυγό του, με την οποία ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τη φετινή χρονιά, «Νομίζω πως βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Είμαι πολύ τυχερός».