Ελένη Μενεγάκη: «Μην νομίζεις κι εμένα μπορεί από μπροστά να μη το λένε, αλλά...» - Το υπονοούμενο για τους συνεργάτες της

Η γκάφα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου που τις έκανε να "λιώσουν" στα γέλια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Μην νομίζεις κι εμένα μπορεί από μπροστά να μη το λένε, αλλά...» - Το υπονοούμενο για τους συνεργάτες της

Η Ελένη Μενεγάκη, με το που ξεκίνησε η εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Παρασκευής 21/12, υποδέχθηκε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, για να μαγειρέψουν μία ακόμη φορά, λίγο πριν η εκπομπή σταματήσει για τις γιορτές (δείτε εδώ πότε θα βγει ξανά στον αέρα).

Η διάσημη σεφ της έκανε αμέσως κοπλιμέντα για την εμφάνισή της και το λαμπερό ρούχο που φορούσε, με την ίδια να εξομολογείται πως κάνει πλάκα με τους συνεργάτες της κάθε φορά στο καμαρίνι της, διότι αισθάνεται πως ντύνεται για κάποια σημαντική έξοδο. Τότε είναι που η μαγείρισσα της αποκάλυψε την γκάφα της, με τις δυο τους να "λύνονται" στα γέλια.

"Κλάμα" με την γκάφα της Μπαρμπαρίγου και το υπονοούμενο της Μενεγάκη

«Καλά το έχω καταευχαριστηθεί. Γελάνε όλοι μέσα που τους λέω "για να δω τι θα βάλω σήμερα που θα βγω έξω". Που έξω; Εννοώ μέχρι το πλατό... Έχω πάρει όλα τα λαμέ της αγοράς. Ό,τι μου αρέσει το έχω πάρει. Με την επιστροφή της νέας χρονιάς δεν είμαστε για τέτοια, ας τα ξεχάσουμε», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δήλωσε με τη σειρά της: «Εγώ που μπαίνω μέσα και λέω στα παιδιά "α, στολίσατε, τι ωραίο το πλατό" και μου λένε "και την προηγούμενη εβδομάδα που ήρθες ήταν έτσι!"».

Τότε η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε σε γέλια και αναφώνησε: «Είναι δικιά μου, μόνο αυτή με καταλαβαίνει». «Γι’ αυτό με λένε Πάστα Φλώρα», πρόσθεσε η σεφ και εκείνη της απάντησε: «Μην νομίζεις κι εμένα μπορεί από μπροστά να μη το λένε αλλά να το λένε από πίσω μου...».

Ελένη Μενεγάκη υπονοούμενο

"Έμεινε" η Ελένη με την δήλωση τηλεθεάτριας

Την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη ήταν έτοιμη να κάνει το δώρο της σε έναν τυχερό τηλεθεατή της "Ελένης" του MEGA το μεσημέρι της Πέμπτης 14/12, μία ατάκα της γυναίκας που τελικά βγήκε στον αέρα για να ακούσει τι θα κερδίσει, την άφησε άναυδη.

Η τηλεθεάτρια δήλωσε από ποιο μέρος τηλεφωνούσε, ωστόσο ο τρόπος που το είπε μπέρδεψε την παρουσιάστρια και το μυαλό της πήγε αλλού. Αμέσως την ρώτησε ξανά τι είπε και δήλωσε πως μάλλον δεν είναι η μόνη που σκέφτηκε πονηρά αφού έπεσαν πολλά γέλια στο πλατό.

Δείτε επίσης: «Και νόμιζα ότι ήμασταν και φίλοι! Βρε τι ακούω και φουντώνω...» - Σε δύσκολη θέση η Ελένη Μενεγάκη με την δήλωση του Χασαπόπουλου

  • Ελένη Μενεγάκη: Πώς σε λένε;
  • Τηλεθεάτρια: Ελένη και εμένα!
  • Ελένη Μενεγάκη: Ελένη, Ελενίτσα…
  • Τηλεθεάτρια: …και τηλεφωνώ από την Τριπολάρα!
  • Ελένη Μενεγάκη: Τώρα, αν σου πω τι άκουσα, άστο καλύτερα. Αλλά μάλλον και άλλοι άκουσαν το ίδιο, γιατί γελάνε όλοι.
  • Τηλεθεάτρια: Από την Τρίπολη τηλεφωνώ.
  • Ελένη Μενεγάκη: Πες μου πώς το είπες. Πριν τι μου είπες;
  • Τηλεθεάτρια: Τριπολάρα!
  • Ελένη Μενεγάκη: Γι’ αυτό άκουσα άλλ’ αντ’ άλλα εγώ και η υπόλοιπη παρέα μου.

Μενεγάκη τηλεφώνημα τηλεθεάτρια