Γιώργος Λιάγκας: Χριστούγεννα με τους γιους του στο εξωτερικό – Ο μαγευτικός προορισμός που επέλεξαν

Διακοπές στη Μεσόγειο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Ξεχωριστά θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς θα έχει μαζί του την αγαπημένη του παρέα. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 δεν έχει κρύψει την αδυναμία του στους γιους που απέκτησε με την Φαίη Σκορδά, Γιάννη και Δημήτρη, με τους οποίους περνάει όσο ελεύθερο χρόνο του μένει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έτσι και φέτος, με την ευκαιρία της σχολικής ανάπαυλας και των δύο ημερών που δεν θα προβληθεί η εκπομπή του λόγω αργίας (25-26/12) ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για ένα οικογενειακό ταξίδι στην άλλη άκρη της Μεσογείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr ο Γιώργος Λιάγκας πετάει για Ισπανία, και συγκεκριμένα για την Βαρκελώνη, τσεκάροντας τα εισιτήριά του αμέσως μόλις ρίξει αυλαία το «Πρωινό», θέλοντας να εκμεταλλευτεί στο έπακρο αυτό το διάστημα. Γι' αυτό και δεν... προτίθεται να γυρίσει σύντομα, παρά μόνο όταν (αναγκαστικά) θα τον καλέσουν πίσω τα πλατό. Η εκπομπή του επανέρχεται στις 27 Δεκεμβρίου, επομένως εκείνος θα επιστρέψει το βράδυ της Τρίτης μαζί με τους γιους του.

Δείτε επίσης: Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα με τους γιους του - Είναι πάντα στο πλάι τους

Η δεμένη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τους γιους του

Ο Γιώργος Λιάγκας με τον γιο του Γιάννη
Ο Γιώργος Λιάγκας με τον γιο του Γιάννη σε παλαιότερη εξόρμηση στη θάλασσα
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Δεν είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύουν μαζί, αντιθέτως τα παιδιά του έχουν γίνει σταθεροί συνταξιδιώτες του παρουσιαστή, και τον συνοδεύουν σε πολλές «αποδράσεις» εντός κι εκτός Αττικής. Είναι χαρακτηριστική η αγάπη και των τριών για το χειμερινό κολύμπι, γι' αυτό και (καιρού επιτρέποντος) δεν αποκλείεται να τους συναντήσουμε όλο το χρόνο σε κάποια απόμερη πλαζ στη Βουλιαγμένη, ενώ μόλις ανοίγει ο καιρός παίρνουν όλοι μαζί το σκάφος και βάζουν πλώρη για κάποιο από τα πολλά όμορφα νησιά μας.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιώργος Λιάγκας είχε περάσει μεγάλο μέρος των διακοπών μαζί με τον Γιάννη και τον Δημήτρη, κάνοντας εξορμήσεις σε Αιγαίο και Ιόνιο, ανεβάζοντας στιγμιότυπα από τις φορές που έπιαναν λιμάνι. Μαζί με τους γιους του είχε υποδεχτεί και το 2023 ο παρουσιαστής του «Πρωινού», με τις πρώτες ημέρες του χρόνου να έχουν πάντα διαφορετικό χρώμα για εκείνον, αφού στις 7/1 γιορτάζει και ο πρωτότοκος γιος του.