Κωνσταντίνος Πλεύρης - Τζόρτζια Σιακαβάρα: Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα! Τα παιδιά του δεν πήγαν στο γάμο

Όλες οι πληροφορίες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου κάτω υπό άκρα μυστικότητα στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή. Εδώ και αρκετές ημέρες έλεγαν πως πρόκειται να παντρευτούν και τελικά το έκαναν παρά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν στα social media εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας τους (δείτε πόση έχουν).

Όπως γράφει η εφημερίδα On Time και σε ρεπορτάζ της η Ρενέ Σαραντινού, το μυστήριο τελέστηκε την Δευτέρα 18/12, με την Τζόρτζια να αναφέρει πως παρευρέθηκαν όσοι έπρεπε να είναι.

Ποιοι βρέθηκαν στο γάμο του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζόρτζιας Σιακαράβα;

Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα δεν ήθελαν να πάνε στο γάμο τους πολλά άτομα, αφού επιθυμούσαν να κρατήσουν το γεγονός μυστικό και συγκεκριμένα μόνο για τους ίδιους. Οι καλεσμένοι ήταν λιγότεροι από 10, όπως μετέφερε η δημοσιογράφος στο Happy Day.

Tα παιδιά του γνωστού δικηγόρου και πολιτικού, Θάνος Πλεύρης και Φένια δεν βρέθηκαν στον γάμο (δείτε τι έχει πει ο γιος του για τη σχέση αυτή), όπως ούτε και η μητέρα της Τζόρτζιας λόγω ωστόσο προβλημάτων υγείας.

Η On Time επικοινώνησε με την κα Σιακαβάρα η οποία επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός, δηλώνοντας ευτυχισμένη και χαρούμενη.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη αποκλειστικά στο Youweekly.gr!

Να σημειώσουμε πως ώρες μετά την αποκάλυψη πως παντρεύτηκαν, η κόρη του Φένια έκανε μια πολύ αιχμηρή ανάρτηση στο Instagram κατά του πατέρα της.

Το σχόλιο που είχαν κάνει για τη διαφορά ηλικίας τους

Τζόρτζια Σιακαβάρα και Κωνσταντίνος Πλεύρης σε δηλώσεις που είχαν κάνει πριν ημέρες, αποκάλυψαν πως ο έρωτας τους ήταν από την πρώτη ματιά και πως είναι έτοιμοι για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Η σύντροφος μου Τζόρτζια με προστατεύει διότι είναι πολύ μεγαλύτερη μου και έχει μητρικό φίλτρο. Ο γάμος για εμένα είναι ένα απαραίτητο γεγονός για την διαιώνιση του είδους. Είναι βέβαιο ότι θα παντρευτούμε», δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

«Τo ότι τον γνώριζα είναι το καλύτερο δώρο. Ο ίδιος ολόκληρος», απάντησε η Τζόρτζια Σιακαβάρα σε ερώτηση ποιο είναι το καλύτερο δώρο που της έχει κάνει ο σύντροφός της.

«Ερωτεύτηκα την Τζόρτζια με την πρώτη ματιά» είπε ο πολιτικός ολοκληρώνοντας.