«Το παιδί μου, το παιδάκι μου...» - Ανήσυχη η Ελένη Μενεγάκη για τη Λάουρα Λάτσιου

Από τότε που έφυγε στο εξωτερικό είναι μόνιμη σκέψη της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το παιδί μου, το παιδάκι μου...» - Ανήσυχη η Ελένη Μενεγάκη για τη Λάουρα Λάτσιου

Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και καιρό έχει εξηγήσει στο τηλεοπτικό της κοινό πως η κόρη της, Λάουρα Λάτσιου, βρίσκεται πλέον στο εξωτερικό, για να ολοκληρώσει τις σπουδές της. Ο καημός της, λοιπόν, είναι πως δεν γνωρίζει τι τρώει και πώς περνάει τις ημέρες της αναλυτικά (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Τώρα που πλησιάζουν και οι γιορτές, η σκέψης της είναι ακόμη περισσότερο σε εκείνη και με αφορμή το φαγητό που παρουσίασε στην "Ελένη" σήμερα, Τετάρτη 20/12, εξέφρασε για άλλη μία φορά την αγωνία της στον αέρα, εξηγώντας πως ενώ αυτά τα κορόιδευε όταν τα έκανε η μητέρα της, πλέον την κοροϊδεύει εκείνη.

Δείτε επίσης: «Δεν είναι το παιδί μου...» - Το εξώφυλλο που προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Η αγωνία της Ελένης Μενεγάκη για την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου

«Πόσο θα ήθελα να μπορούσα.... Σκέφτομαι το παιδί μου εκεί που είναι στα ξένα! Όπως κάποτε κορόιδευα τη μάνα μου, τώρα κοροϊδεύει κι αυτή…Μου λέει «γιατί παιδί μου, εκεί δεν έχουν εκεί φαΐ να φάνε;». Έχουν, αλλά το παιδί μου, το παιδάκι μου, να μη του στείλω όσα θα χώραγαν σε αυτή την κατάψυξη και να λέει "γύρισα από τα διαβάσματά μου, μη παιδευτώ και τρώω κάθε μέρα το ίδιο;"», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ελένη Μενεγάκη Λάουρα Λάτσιου σπουδές εξωτερικό

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση

Η Ελένη Μενεγάκη όποτε βρίσκεται εκτός στούντιο και εκπομπής, περνά τον χρόνο της με την οικογένειά της, τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά τους (δείτε εδώ το σκάφος των 100.000 ευρώ με το οποίο ταξιδεύουν συνεχώς). Πέρα, όμως, από όσα δημοσιεύει η ίδια στα social media της, οι στιγμές τους που έρχονται στο φως είναι ελάχιστες.

Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr εντόπισε την ίδια μαζί με την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου στους δρόμους της Αθήνας και οι δυο τους έκαναν χαμό. Όλα τα βλέμματα στράφηκαν προς το μέρος τους, με την παρουσιάστρια να εντυπωσιάζει με το μαύρο φόρεμα που επέλεξε, το ροζ κραγιόν της και τα λιτά αξεσουάρ της, ενώ πολλοί παρατηρούσαν πόσο έχει μεγαλώσει η νεαρή, καθώς έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα πια (δείτε εδώ το μήνυμα που της έστειλε και την "τρέλανε").

Μενεγάκη Λάουρα

Ελένη Μενεγάκη Λάουρα Λάτσιου