Fame Story: «Ήμουν απαίσια, αν μπορούσα να διορθώσω κάτι, δεν θα...» - Το δημόσιο συγγνώμη της μητέρας της Αριστέας

«Αυτό με δηλητηρίασε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Fame Story: «Ήμουν απαίσια, αν μπορούσα να διορθώσω κάτι, δεν θα...» - Το δημόσιο συγγνώμη της μητέρας της Αριστέας

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν τα λόγια της μητέρας της Αριστέας, Γεωργίας, στην κόρη της, στο χθεσινό (19/12) Live Streaming του Fame Story, σχετικά με τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Τίτο και το πως αυτή προβάλλεται τηλεοπτικά. O Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε το δικό του σχόλιο για τα όσα άκουσε ενώ εκείνη από την πλευρά της απάντησε ζητώντας δημόσια συγγνώμη.

Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στην μητέρα της Αριστέας

Μεταξύ άλλων η κυρία Γεωργία, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η κόρη της, στα 22 της χρόνια δεν έχει ερωτικές σχέσεις και το οποίο είναι κάτι σπάνιο για τις μέρες μας. Το βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 20/12, από την εκπομπή Super Κατερίνα.

«Έχουν καταγραφεί όλα στην ιστορία. Θεωρώ ότι έχεις ξεφύγει...Το να είσαι 22 και να είσαι μια κοπέλα που δεν είχες ποτέ σου καμία σχέση ξέρεις πόσες κοπέλες υπάρχουν στον κόσμο σαν και εσένα; 5. Είναι φανταστικό, είναι μια δύναμη που σπάει τοίχο. Αυτό το ζηλεύουν πάρα πολλοί» είπε στην Αριστέα, η μητέρα της μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: «Τι ξεφτίλα!», «Το είπα στην παραγωγή! Οι άλλοι δύο...» - Η δημόσια απάντηση του Γιώργου Θεοφάνους μετά το ''κράξιμο'' που δέχτηκε

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά την προβολή του βίντεο, θέλησε να δώσει την δική του απάντηση. «Έχω μιλήσει με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Αυτό που είδα μου αποκωδικοποιεί τη συμπεριφορά της κόρης. Όταν αυτή η προσωπικότητα μητέρας είναι έτσι χειριστική, προστατευτική, άλλο λίγο και θα έρθει και να τραγουδήσει την Παρασκευή, μπορώ να καταλάβω και την κόρη. Ακόμα και στα ερωτικά της με τον Τίτο τα σκανάριζε, μία ναι μία όχι. Αυτή η ανασοτλή η διαρκής.»

«Αυτά είναι πλάνα που ή εδώ ξεκινάει το ριάλιτι ή εδώ τελειώνει το ριάλιτι. Βλέποντας ο καθένας αυτήν την σκηνή έχει σε πλήρη αποκάλυψη αυτή τη γονεϊκή σχέση πόσο πεπλεγμένη είναι. Αυτή εδώ είναι μια ζωή Γκόλφω» είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι νέες δηλώσεις της μητέρας

Η μητέρα της Αριστέας, ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης 20/12, έδωσε την δική της απάντηση μέσα από την ίδια εκπομπή, ζητώντας δημόσια συγγνώμη από τον Τίτο για τα όσα είχε πει στην κόρη της για εκείνον

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Δυστυχώς ήμουν απαίσια. Αν μπορούσα να διορθώσω κάτι, δεν θα μίλαγα καθόλου, ήμουν λάθος. Η απειρία μου με έκανε να μην μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση και τα μηνύματα που δέχτηκα για το ήθος της Αριστέας, και αυτό με "δηλητηρίασε". Είχα ενστάσεις για την εικόνα της που βγαίνει προς τα έξω γιατί μου έστελνα μηνύματα κάποιοι haters της Αριστέας. Με επηρέασε όλο αυτό»

«Εγκρίνω τη σχέση της με τον Τίτο στον μέγιστο βαθμό. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που γνώρισε αυτό το παιδί στο σόου. Λατρεύω τους γονείς του. Θέλω να ζητήσω και δημόσια συγγνώμη από τον Τίτο. Είδα δύο παιδιά πολύ ερωτευμένα και θα τα στηρίξω όσο δεν πάει. Είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί. Να ζήσουν τον έρωτά τους στον μέγιστο βαθμό» ανέφερε.

Δείτε εδώ το βίντεο: