Επιστροφή ''μεγατόνων'' - Η ευχάριστη ανακοίνωση του Γιώργου Αρσενάκου για τον Νότη Σφακιανάκη

«Έχει να κάνει πολλά πράγματα!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 20/12 ο Γιώργος Αρσενάκος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Super Kατερίνα με τον CEO και συνιδρυτή της Panik Records να μιλάει για το Fame Story και τα μελλοντικά του σχέδιά του στο χώρο της μουσικής.

Μια από τις πολύ ευχάριστες ανακοινώσεις που έκανε ο Αρσενάκος αφορά στο όνομα του Νότη Σφακιανάκη, τον οποίο το κοινό αναζητά έντονα το τελευταίο διάστημα με τον τραγουδιστή να έχει επιλέξει τη σιωπή και την απομόνωση (δείτε εδώ που μένει και με ποιον).

Όπως τόνισε ο Γιώργος Αρσενάκος είναι μεγάλος θαυμαστής του Νότη από το 1991, που τον είχε δει πρώτη φορά στο Rex. Στη συνέχεια, οι δύο τους συνεργάστηκαν το 2007 στη Universal και το 2016 στην Panik Records.

Για όσους λοιπόν αναρωτιούνται σχετικά με το αν έχει ολοκληρωθεί η καριέρα του Σφακιανάκη ο Γιώργος Αρσενάκος έκανε γνωστό, πως το τέλος δεν έχει έρθει ακόμα. Οι δύο τους ετοιμάζουν μια τριλογία έχοντας ολοκληρώσει τα δύο πρώτα μέρη της.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Αρσενάκου για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη

«Εγώ μεγάλωσα με τον Νότη Σφακιανάκη και την Άννα Βίσση. Αυτοί ήταν η εφηβεία μου, τα νεανικά μου χρόνια. Αυτά ήταν τα χρόνια. Έχουμε μια μεγάλη δισκογραφική συνεργασία, μια τριλογία. Έχουμε βγάλει τα δύο πρώτα μέρη - κοινωνικό ρεπερτόριο και ερωτικό - και τον περιμένουμε τώρα να επανέρθει να βγάλουμε και το τρίτο μέρος, το χορευτικό.

Καλλιτέχνης θα πει, όπως έχει πει και ο ίδιος, να είσαι με το κοινό, στο φυσικό σου περιβάλλον, στην σκηνή. Έσπαγαν πόρτες για εκείνον, έχει πουλήσει όσο κανένας άλλος.

Είμαστε σε επαφή και θέλουμε να επιστρέψουμε να κάνουμε το τρίτο μέρος της τριλογίας, που είναι χορευτικά τραγούδια, τα οποία έχει επιλέξει ήδη μέσα στην καραντίνα. Περιμένουμε όποτε θα νιώσει έτοιμος και το βγάλει η ψυχή του να έρθει, να παρουσιάσουμε το τρίτο μέρος και να κάνει όλα αυτά που έχει να κάνει, έχει να κάνει πολλά πράγματα ο Νότης», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.