«Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις μας ήταν...» - Επικός διάλογος μεταξύ Λάκη Λαζόπουλου και Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Σου έχω έναν πολύ καλό λόγο, για να έρθεις στην παράσταση...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις μας ήταν...» - Επικός διάλογος μεταξύ Λάκη Λαζόπουλου και Γρηγόρη Αρναούτογλου

O Λάκης Λαζόπουλος, είναι ένας από τους σπουδαιότερους σατυρικούς και κωμικούς καλλιτέχνες της χώρας τα τελευταία χρόνια έχοντας σημειώσει μεγάλες επιτυχίες, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο. Χθες Τρίτη 19/12 λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "The 2night show", που προβάλλεται στον ΑΝΤ1, και συνομίλησε με τον οικοδεσπότη της, Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τη νέα του θεατρική παράσταση, αλλά και για το ανατριχιαστικό όνειρο που είχε μικρός.

Πριν, όμως από όλα αυτά προηγήθηκε ένας επικός και άκρως ξεκαρδιστικός διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών, αλλά και ένα πλήθος σχολίων του ενός για τον άλλο, καθώς οι σχέσεις του στο παρελθόν ήταν αρκετά τεταμένες.

Ο διάλογος μεταξύ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Λάκη Λαζόπουλου

«Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις μας ήταν τεταμένες τα προηγούμενα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια τα βρήκαμε και έτσι κάθε φορά που συναντιόμαστε λέμε αλήθειες ο ένας για τον άλλον», είπε υποδεχόμενος τον καλεσμένο του ο αγαπημένος παρουσιαστής.

  • Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δεν περίμενα να λέω Λάκη μου γλυκέ αλλά μου αρέσει. Πιστεύεις ότι περνώντας τα χρόνια ηρεμούν οι ψυχές;
  • Λάκης Λαζόπουλος: Ηρεμούν και καταλαβαίνουν κιόλας! Γίνονται και ατυχήματα και θες χρόνο να διαπιστώσεις τι γίνεται.
  • Γρηγόρης Αρναούτογλου: Για να καταλάβει ο κόσμος, ήμουν ένας μικρός του στόχος για πολλούς λόγους, με πείραζαν πολλά πράγματα, ο χρόνος τα γιατρεύει και πρέπει να είναι και καλοδιάθετοι οι άνθρωποι.
  • Λάκης Λαζόπουλος: Βεβαίως! Χωρίς καλή διάθεση και από τους δύο δεν γίνεται τίποτα.

Είπαν στη συνέχεια οι δυο τους.

  • Γρηγόρης Αρναούτογλου: Με αγαπούσε πάρα πολύ και πρέπει να το ξέρεις αυτό. Κάθε φορά που ο Λάκης μου τα έχωνε, όταν συναντιόμασταν με τη μαμά του μού έλεγε καλά λόγια.
  • Λάκης Λάζόπουλος: Το ξέρω και μου τα έλεγε η μητέρα μου. Ξέρεις τι μου έλεγε; "Αυτό το παιδί δεν υπάρχει κανένας λόγος να το σατιρίζεις, πιάσε κανέναν άλλον! Τι σου κάνει ο Γρηγόρης;"

Συνέχισαν να σχολιάζουν σε άλλο σημείο της συνέντευξης οι δυο τους.

Ενώ στο τέλος, ακολούθησε ακόμα ένας επικός διάλογος μεταξύ τους.

  • Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πες μου έναν καλό λόγο να έρθω να δω την παράστασή σου» είπε προς το τέλος της συνέντευξης ο Γρηγόρης.
  • Λάκης Λαζόπουλος: Έχω τον καλύτερο, δεν λέω τίποτα για σένα!