Με μπλε μίντι φόρεμα και γόβες η Σιακαβάρα και ο Πλεύρης με κοστούμι και γυαλιά ηλίου - Χέρι χέρι στο κέντρο της Αθήνας οι μελλόνυμφοι

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έχει τραβήξει τα φλας των δημοσιογράφων πάνω του, εξαιτίας της σχέσης του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Παντού τους κυνηγά κάποια κάμερα, ωστόσο οι δυο τους αδιαφορούν πλήρως και συνεχίζουν συνήθως τις βόλτες τους.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε, μάλιστα, πριν από λίγα 24ωρα στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που έκαναν την βόλτα τους, με το ζευγάρι να προχωρά, να συζητά και να χαμογελά. Εκεί φορούσε ένα μπλε μίντι φόρεμα, σε στενή γραμμή, το οποίο συνδύασε με τις γόβες, αλλά και την περούκα της, και για πανωφόρι επέλεξε ένα τζιν σακάκι. Εκείνος, από την άλλη πλευρά, φορούσε ένα καφέ κοστούμι με γραβάτα και από το πρόσωπό του δεν έλειπαν τα γυαλιά ηλίου (δείτε εδώ τα "καυτά" φιλιά τους στο στόμα).

Η νέα έξοδος της Τζόρτζια Σιακαβάρα με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη στο κέντρο της Αθήνας

Σιακαβάρα Πλεύρης βόλτα

Σιακαβάρα Πλεύρης έξοδος

Αυτός είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που βρισκόταν στο πλευρό της πριν τον πολιτικό

Μπορεί σήμερα να είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Πλεύρη αλλά πριν έρθει στην ζωή της ο γνωστός πολιτικός (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο τους), η Γεωργία Σιακαβάρα στηριζόταν στα... μπράτσα επιχειρηματία που την συντρόφευε σε κάθε της δημόσια εμφάνιση και ήταν - όπως λέει ο ίδιος - η ασπίδα προστασίας της επί 20 ολόκληρα χρόνια.

Ο Θανάσης Βλάσσης, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και στον Γιάννη Αρμουτίδη διέψευσε κατηγορηματικά φήμες περί τρίτου προσώπου στην σχέση Σιακαβάρα - Πλεύρη, που ψιθυρίζονται εδώ και λίγες ημέρες στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως επί πολλά χρόνια και μετά από κοινή συνεννόηση άφησαν πολλούς να θεωρούν πως οι δυο τους είναι ζευγάρι για να μπορεί η γνωστή influencer να ξεφεύγει από τα φλερτ και τις ενοχλητικές παρουσίες σε κάθε της δημόσια έξοδο.

Ενώ παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη χαρακτηρίζοντάς την ως μια γυναίκα που αγαπά τους φίλους της και τους στέκεται πιστή. Σε ερώτηση, δε, για το πως ήταν η δική του προσωπική ζωή στα 20 χρόνια που βρισκόταν «και καλά» στο πλευρό της Γεωργίας εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά:

«Και όμως τα κατάφερα. Ναι, στα 20 χρόνια που δήλωνα ότι ήμουν μαζί με τη Γεωργία είχα ταυτόχρονα στη ζωή μου σχέσεις με άλλες κοπέλες. Ορισμένες από αυτές σοβαρά. Παρ’ όλα αυτά διατηρούσα απόλυτη διακριτικότητα. Οι γυναίκες της ζωής μου δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τη Γεωργία, αλλά και από αυτό που τους πρόσφερα. Περνούσα υπέροχα μαζί τους και το κρατούσαμε μόνο για τον εαυτό μας. Η Γεωργία ήταν ένα άλλο κεφάλαιο. Ηταν υποχρέωση προς μια φίλη».

Τέλος, ο Θανάσης Βλάσσης αποκάλυψε πως το μοντέλο του έχει μιλήσει για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη εκφράζοντάς του ανοιχτά πόσο γοητευμένη κι ευτυχισμένη νιώθει στο πλευρό του. Οι τρεις τους, μάλιστα, δείπνησαν πρόσφατα μαζί!