«Υπάρχει μία έγνοια που θα έρθει στον κόσμο....» - Σε πελάγη ευτυχίας ο Θανάσης Τσαλταμπάσης λίγο πριν την γέννηση του παιδιού του

«Μόνο χαρά νιώθω για το πρώτο μου παιδί....»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Υπάρχει μία έγνοια που θα έρθει στον κόσμο....» - Σε πελάγη ευτυχίας ο Θανάσης Τσαλταμπάσης λίγο πριν την γέννηση του παιδιού του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αφού σε λίγο καιρό η σύζυγος του, Αγοραστή Αρβανίτη, θα φέρει στη ζωή το πρώτο τους παιδί. Μιλώντας, το πρωί της Τρίτης 19/12, στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής του αλλά και στο πως ο ίδιος το βιώνει.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι ανακοίνωσε το ευχάριστο αυτό γεγονός, την Παρασκευή 15/12, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Instagram (δείτε εδώ τη φωρογραφία της με τη φουσκωμένη κοιλίτσα).

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσαλταμπάση για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού

«Μόνο χαρά νιώθω για το πρώτο μου παιδί. Υπάρχει ευλογία από το σύμπαν. Σε ένα ζευγάρι που θέλει να κάνει παιδί, είναι μία στιγμή μεγάλης ευτυχίας. Το απολαμβάνουμε και είναι ακόμα στην αρχή του αυτό το ταξίδι. Έχει πολύ δρόμο»

«Περιμένω να το βιώσω. Μέχρι στιγμής είναι όλα καινούργια και τα μαθαίνω με χαρά και όχι με άγχος. Υπάρχει μία έγνοια που θα έρθει στον κόσμο. Όλα τα στάδια μέχρι στιγμής μάς δίνουν μόνο χαρά» είπε ο ηθοποιός μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι πρώτες δηλώσεις του για το παιδί που περιμένει η σύζυγός του

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή I Love ΣουΚου, για τα συναισθήματά του. «Εμείς το ζούμε εδώ και κάποιους μήνες και το χαιρόμαστε και ένιωσα την ανάγκη, επειδή ήταν και τα γενέθλια μου, να το μοιραστώ... Είμαστε στο τελικό στάδιο της κύησης και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό. Υπήρχε λόγος ύπαρξης για τον γάμο, δεν ήταν τελικά τόσο τυχαίο. Έχω μια γλυκιά αγωνία θεώ να ζω την κάθε στιγμή και να απολαύσω αυτό το ταξίδι», είπε μεταξύ άλλων και όλοι στο πλατό του ευχήθηκαν τα καλύτερα για το μωρό του και την οικογένειά του, με την Μπέττυ Μαγγίρα να επισημαίνει πως όταν κάποιος θέλει, μπορεί να κρατήσει κάτι κρυφό τελικά.