«Δεν αισθάνομαι καλά...» - Η δήλωση του Δημήτρη Μοθωναίου, που άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη

Ο συγκλονιστικός διάλογος

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Δεν αισθάνομαι καλά...» - Η δήλωση του Δημήτρη Μοθωναίου, που άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη

Σήμερα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, ο δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπημένος ηθοποιός, Δημήτρης Μοθωναίος, τον οποίο βλέπουμε φέτος να πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά εποχής, "Η Παραλία", βρέθηκε καλεσμένος στην απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή, "Ελένη", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Ο ίδιος αν και έχει εξομολογηθεί και δημοσίως τις δυσκολίες, που έχει περάσει στη ζωή του, φαίνεται, ότι δε χάνει το χιούμορ, κι αυτό αφού μόλις εισέβαλλε στο πλατό άρχισε να πειράζει την Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ το διαφορετικό ξεκίνημα στην εκπομπή της).

Ο συγκλονιστικός διάλογος του Δημήτρη Μοθωναίου με την Ελένη Μενεγάκη

  • Δημήτρης Μοθωναίος: Δεν αισθάνομαι καλά.
  • Ελένη Μενεγάκη: Τι;
  • Δημήτρης Μοθωναίος: Είναι σουρεαλιστικό αυτό γιατί δεν σε έχω ξαναδεί ποτέ από κοντά.
  • Ελένη Μενεγάκη: Είναι η πρώτη μας φορά, όντως
  • Δημήτρης Μοθωναίος: Δεν μπορώ να σου μιλήσω, νομίζω ότι βλέπω τηλεόραση.
  • Ελένη Μενεγάκη: Έχεις δίκιο.
  • Δημήτρης Μοθωναίος: Να με σπρώχνεις από εδώ που έχω κάτσει. Έχω κάτσει καλά;

Είπαν μεταξύ άλλων και ξεκαρδίστηκαν και οι δύο στα γέλια.

Η εξομολογητική συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου στο "Στούντιο 4"

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στούντιο 4", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς βίωσε την εποχή του κινήματος Metoo (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει), τη φιλία του με τη Φαίη Σκορδά, αλλά και για ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που είχε.

«Έμαθα, πως είναι η ζωή πραγματικά, όταν είχα ένα ατύχημα. Τότε κατάλαβα, πως οι πράξεις μου έχουνε συνέπειες. Ήταν τροχαίο ατύχημα πολύ σοβαρό, που κόστισε αρκετά χρόνια από τη λειτουργικότητά μου. Τότε έκανα μόνο θέατρο. Στα 26 μου με χτύπησε αυτοκίνητο. Ήταν βράδυ. Δεν το κατάλαβα πώς έγινε, ήταν πολύ μεγάλο το σοκ. Ξύπνησα στον νοσοκομείο το επόμενο πρωί.

Έκανα εγχείρηση στο πρόσωπο, διαταράχτηκε πάρα πολύ το σύστημα με το σοκ, έπαθα και αυτοάνοσο. Έμεινα έναν μήνα στο νοσοκομείο και μου πήρε έξι μήνες να περπατήσω. Είχα κλείσει σεζόν για το Εθνικό και χάθηκε. Πέντε μέρες πριν από το ατύχημα με είχαν πάρει για μια σειρά, το "Κάρμα" για να κάνω έναν ανάπηρο. Πήρα τη Ρέινα Εσκενάζυ και της είπα, ότι είμαι έτοιμος, πάμε στο στούντιο.

Είχα πάει για μία παράσταση ως καλεσμένος στη Φαίη. Της έλεγα διάφορα περίεργα και κούμπωσε, ενώ ήταν η πρώτη φορά που την έβλεπα. Μου λένε κάτι τρελό το καλοκαίρι, "θέλει η Φαίη να σε δει για την εκπομπή". Πήγα στο ραντεβού και μου πρότεινε κάτι, που ήταν πολύ εκτός της εκπομπής. Κάτι που δε μας βγήκε. Ήταν κοινή η απόφαση, ότι δε θα συνεχίσω. Έμεινε, όμως η φιλία. Ήταν πολύ ωραίο στην αρχή, αλλά είναι δύσκολο και απαιτητικό, διαφορετικό από αυτά που ξέρω.

Όταν έχεις ένα μυστικό νιώθεις πάντα ενοχές. Η αρρώστια κάποιου σε κάνει να νιώθεις άσχημα, είναι κάτι εγκληματικό. Με βοήθησε πολύ που ανοίχτηκα για αυτό που μου συνέβη σε σχέση με την κακοποίηση, που είχα υποστεί. Άλλαξαν πολύ και οι προσωπικές μου σχέσεις, άρχισα να έχω όρια, να καταλαβαίνω, ότι κάτι δε μου κάνει πρέπει να βάζω όρια. Οι φίλοι που δε μου έκαναν, τους έδιωχνα. Ξέρω, ότι όλοι είμαστε επαγγελματίες, αλλά και εκεί πρέπει να τρέχουν αυτοί που πρέπει, και όχι να τα παίρνω όλα προσωπικά. Στις σχέσεις μου ήμουν κρατημένος με όλους τους συντρόφους μου, αλλά όσοι την πλήρωσαν χωρίς να φταίνε, έχω επανορθώσει», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.