«Θα αλλάξουμε πλατό, θα πάμε σε ένα πιο...» - Τι αποκάλυψε η Νόνη Δούνια για τις αλλαγές της εκπομπής του Κώστα Τσουρού

«Η πρώτη που πήρα τηλέφωνο όταν μου έγινε η πρόταση ήταν η Ναταλία...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 «Θα αλλάξουμε πλατό, θα πάμε σε ένα πιο...» - Τι αποκάλυψε η Νόνη Δούνια για τις αλλαγές της εκπομπής του Κώστα Τσουρού

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Fay's Time, παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 18/12, η Νόνη Δούνια. Η ίδια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συνεργασία της με τον Κώστα Τσουρό και τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και την πολιτική (δείτε εδώ τι είχε δηλώσει για την εκπομπή Super Κατερίνα και το τοξικό κλίμα).

Οι δηλώσεις της Νόνης Δούνια

«Ο Κώστας Τσουρός με έκανε να πω το ναι στην πρόταση για την εκπομπή. Εκείνος μου έκανε την πρόταση, είμαι δική του επιλογή και εύχομαι να θεωρεί πως έκανε μια σωστή επιλογή. Η συνεργασία αυτή είναι η αρχή μιας νέας φιλίας. Θα αλλάξουμε πλατό, θα πάμε σε ένα πιο ζεστό σκηνικό, σαν σπίτι. Θα δανειστούμε πλατό, αλλά δεν ξέρω καθόλου ποιο θα χρησιμοποιήσουμε» είπε αρχικά

«Η Ναταλία Γερμανού είναι μια πολύ καταξιωμένη παρουσιάστρια έχει ένα καλό και πιστό κοινό, εμείς θέλουμε να χτίσουμε ένα δικό μας. Η πρώτη που πήρα τηλέφωνο όταν μου έγινε η πρόταση, ήταν η Ναταλία, η οποία μου είπε τα καλύτερα. Θα συζητούσα να βρεθώ σε μια σειρά, στο θέατρο θα ήθελα να δοκιμαστώ, αλλά δεν μου έχει γίνει ποτέ μια πρόταση» πρόσθεσε.

Σχετικά με την πολιτική απάντησε: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μια παύση. Δεν νομίζω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι φαινόμενο...»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη της Νόνης Δούνια για την γνωριμία της με τον Κώστα Τσουρό

Η Νόνη Δούνια είχε μιλήσει για τη γνωριμία και τη συνεργασία της με τον Κώστα Τσουρό και την επιστροφή της στην τηλεόραση, σε συνέντευξη που παραχώρησε, το μεσημέρι της Τρίτης 28/11, στην Ελένη Μενεγάκη, όπου βρέθηκε καλεσμένη.

«Από τη στιγμή που δεν επανεκλέχτηκα, έπρεπε κάπως να ξαναμπώ στη δουλειά -και θέλω να εργάζομαι και βιοπορίζομαι. Οπότε είπα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά που ξέρω να κάνω, ποια είναι αυτή, η τηλεόραση. Άνοιξα το τηλεφωνάκι μου και πήρα 10 τηλέφωνα. Χτύπησε το τηλέφωνό μου μετά από 2 μέρες, έκανα ένα πολύ ωραίο ραντεβού με τον Κώστα και τα βρήκαμε από το πρώτο μας ραντεβού» ανέφερε αρχικά.

«Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που θεωρώ ότι το πώς τα βλέπω εγώ τα πράγματα έχει τεράστια σημασία. Δεν θέλω να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου, θέλω απλά να εργάζομαι σε ένα ωραίο περιβάλλον. Θέλω να είμαι χαρούμενη όταν πηγαίνω στη δουλειά μου, θέλω να γυρίζω πίσω χαρούμενη. Η δουλειά μου έτσι κι αλλιώς δεν είναι η ζωή μου. Προτιμώ να πάω σερβιτόρα στις Σπέτσες, να σερβίρω τον κόσμο, να μιλάω και να γελάω. Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που δεν θέλω να κάνω κάτι, το οποίο δεν με ευχαριστεί. Είμαι εκεί» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε εδώ το βίντεο: